52328  20. 3. 2014 20:03:54 - kvietocek174

Nemam chuť na sex

Dobry den,
potrebovala by som od Vas radu, zacnem od zaciatku:
V 19-tich rokoch som prvykrat sa milovala a nasledne otehotnela.samozrejme ze som bola dost nestastna z toho,nasledne nato som sa vydala a po roku rozviedla. takze dost stresujuce obdobie som mala za sebou. teraz ma dcera 6 rokov a mala som partnera s ktorym som bola 2roky, sex bol v poriadku,ale problem som mala stale tom,ze nikdy som necitila chut na sex, stale on musel byt ten prvy ktory prisiel a milovali sme sa,potom po case, uz s nechutou som sa s nim milovala,ale opakujem sex bol dobry,aj uvolnit som sa potom uz vedela,ale nechapem preco som nikdy nevedela prva ja byt iniciativna.uz aj sme byvali spolu,nikdy namna neprislo,ze chcem ho teraz. podla mna, je problem ten ze sa bojim spat s nikym lebo v hlave mam stale,ze zostanem tehotna,co momentalne nechcem.teraz som sama a mam chutky na sex,ale ked mam chlapa,tak uz chutky nemam.neviem ,co mam robit,myslim si ze je to vsetko v mojej hlave,a neviem ako sa prestat bat ze znova otehotniem,beriem aj tabletky,no to je vsetko v mojej hlave,ze co ak nahodou. Da sa s tym nieco robit? Dakujem za odpoved.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
V hlavě to máte jistě. Ale vůbec se tím nezatěžujte. zbytečně si ubližujete. Nejde ale vůbec o nějaký zásadní problém, který by měl ve vztahu vadit. Většinou jsou iniciativní muži. Důležité je, že si dokážete sex užít.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie