52412  26. 3. 2014 9:10:55 - Catarina

Jiná mykóza nebo pásový opar?

Dobrý den,
Již 4. den mě šíleně pálí a svědí oblast kolem klitorisu (při močení mě nic nebolí ani nepálí). Ta oblast je jen lehce zarudlá, jinak tam nic není. V noci mě to budí ze spaní. Byla jsem včera na gynekologii, ale doktorka řekla, že mykóza to není (nemám výtok ani mě nesvědí pochva) a že neví, co by to mohlo být. Prý možná pásový opar, ale že tam nemám žádné puchýřky ani vyrážku. Dala mi Macmiror a Rosalgin na vnější mazání a mytí, zatím vůbec nepomáhá. Partnera mám 6 let, minulý týden jsem měla první menstruaci po vysazení antikoncepce. Den po skončení mensesu mi tohle začalo. Také jsem byla v době menstruace v plné narkóze na jednodenní operaci ruky. Co by to mohlo být? Už nevím co dělat, když ani na gyndě mi nepomohli. :( Předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak liečba nezaberá a problémy sú výraznejšie, tak je nutné vyhľadať lekára opakovane. Sama doma si možete urobiť sedavé kpúpele buď rosalginem, alebo existuje tzv. chytrá houba, nebo z harmačenka, aby sa vám zevne pokožka sklidnila. Keď ani toto nepomože bude nutné nabrať stery a následne cielene liečiť.

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
26. 3. 2014 10:25:40
Mám něco podobného jen to tak nesvědí. Je to mykóza v té oblasti nevadí, že to není v pochvě. Hodně to místo větrejte ať se nezapaří. Noste volné a prodyšné bavlněné prádlo. Vydržte s výplachy i s mazáním mělo by to přejít, jen to chce čas. Pokud by to nepomáhalo ani po doužívání masti zkuste si v lékárně koupit třeba gynopevaryl(čípky+mast). A přeléčit to komplexně.
Catarina
26. 3. 2014 13:50:08
Děkuji za odpovědi. Budu dělat tak, jak píšete. Jen doufám, že to není ten pásový opar. Nevěděla jsem, že je možná i mykóza v této oblasti mimo pochvu a gynekoložka o tom nic neříkala, ale doufám, že je to spíš toto.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky