52610  7. 4. 2014 10:15:35 - Kajka211

Pharmatex

Dobrý deň, s partnerom rozmýšľame o používaní spermicídneho prípravku pharmatex. Čítala som rôzne názory, ktoré sa od seba líšili v účinnosti a spoľahlivosti tohto prípravku. Avšak sa chcem spýtať na jeho účinok v prípade kombinácie s prerušovanou súložou, či nemusím mať žiadne obavy. Za odpoveď ďakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Žádná antikoncepce není stoprocentní a zvláště potom spermicidní přípravky. Jedná se o nejméně spolehlivý druh antikoncepce.
Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Rada by som doplnila odpoveď pána doktora. V minulosti skutočne tomu tak bolo, ale v dnešnej dobe a hlavne Pharmatex je dostačujúca ochrana proti otehotneniu ako keby ste užívala hormonálnu antikoncepciu. Aspoň to uvádza výrobca, pokiaľ sa dodržujú podmienky nim stanovené. Prax zatiaľ hovorí to isté. Pokiaľ Pharmatex používate podľa návodu a pred každým pohlavným stykom, tak vám zabezpečí dostatočnú ochranu pred neželaným tehotenstvom.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie