52680  11. 4. 2014 11:46:31 - baltazar

Zakřivení penisu, problém při súloži

Dobrý den,
Mam potiže pri sexu s partnerkou. Při souloži se k sebe nedostaneme protoźe mi to bráni zakŕiveni penisu. kdiš je partnerka na hoře a priblíži se kemne tak to je doslova nemožné( par krat to hodne zabolelo kdiś ulomite do protisměru). Při souloži zezadu to manželku tlači zevnitř smerem ved a je to proni nepřijemne. Cklasika je dobra ale neuspokojim ji. A to je nej problem Protoźe se obavam toho nejhorśiho. Proto se ptam ktere zdravotni odvetvi mi stimhle problemem muže pomoct? Jsou na míste pomucky pro virovnáni penisu? neni to jen vyhozené peníze?
ďekuji.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zakřivení penisu, problém při súloži

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Takové zakřivení není nenormální. Musíte si prostě najít polohu, která vyhovuje a nebolí. Eventuální úprava tvaru je zbytečně riziková a není v tomto případě ze zdravotního hlediska indikovaná.

Komentáře uživatelů ...

Bader
12. 4. 2014 5:15:20
Pomôcky ani nie. Skôr plastická chirurgia. Riešenie by ste musel hľadať cez urológa. Len prosím zvážte akýkoľvek zásah do tak citlivého miesta je riziko. Radšej nie rovný ako nefunkčný. Poraďte sa s lekárom o jeho možnostiach. Hľadajte ďalšie polohy, buďte obaja a trpezlivý. Vyskúšajte i "iné" možnosti na uspokojenie svojej manželky, samozrejme také ktoré budú hlavne jej vyhovovať. Za váš stav nemôžete. Je to ceste kompromisu. Určite vás napadne veľa možností.
baltazar
12. 4. 2014 23:26:56
U urologa jsem bil a jelikoš mi bilo to trapný, tak se mi nepostavil a nemnel co kontrolovat. Skontroloval co moch a prej je vše v pořadku. Doporučil mne na androlog.vyšetřeni. A nevim jestli to ma smysl( kdiš to bude stejny jako u urologa) Takže si nevim rady.
Bader
13. 4. 2014 12:32:05
Choďte na to vyšetrenie a zoberte foto.
baltazar
30. 5. 2014 21:15:56
Dobrý den mužete mi poradit v okoli pardubic androlog centrum? Protože do prahy je to trochu zruky.Jenom ne doktora z vydlakova prosim. Tych mam pokrk. Problemi umnej řešit jen vymluvama a skutek utek.Děkuji

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie