5271  10. 10. 2009 18:12:11

Trichomoniaza

Byla jsem na gynekologickém vyšetření a doktor mi dal entizol pro mě i partnera. Léčbu jsem nezačala ihned-dovolená atd a pak jsem přijela a měla jsem bolesti v podbřišku a výtok-trichomoniaza. Myslela jsem si, že mám zánět močových cest-doktorka mi nasadila biseptol-ale bolesti byly pořád stejné. Tak jsem si konečně nasadila ten Entizol a je mi daleko lépe. Jenže chci se zeptat: Doktorce jsem to neřekla, že mi doktor dal Entizol. Mám Biseptol vysadit? Myslela jsem si, že mám zánět močáku, ale bohužel u mě propukla Trichomoniáza, co mám teďka dělat? Jsem v půlce braní Entizolu, mám pokračovat i v Biseptolu, ovlivňuje se to nějak???děkuji za odpověď. kamarádka mi poradila že si mám po léčbě nasadit Wobenzym-je to dobrý nápad? Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Rozhodně jste to lékaři říct měla. já jsem jenom porodní asistentka a nepoznám úplně u všech léku jejich složení a jak ovlivňují jiné léky. proto se alespoň po telefonu hne v podělí s lékařem poraďte. Wobenzyn je dobrý nápad, ale aby to mělo nějaký význam, tak musíte minimálně ho brát 3 měsíce.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie