52729  14. 4. 2014 16:33:05 - Catarina

Canesten čípek se nerozpustil

Dobrý den,
prodělala jsem teď mykózu. Nejdřív jsem si koupila Gynopevaryl, ale ten nezabral, tak jsem včera zkusila jeden čípek Canesten. Zavedla jsem si ho včera večer, hlubuko pomocí aplikátoru. Když jsem se dnes chtěla podívat, zda mám pochvu ještě zarudlou, zjistila jsem, že čípek se nerozpustil skoro celý a že ho mám úplně dole v pochvě, tak jsem ho vydloubla a vyhodila. Je to normální? Jakto, že se nerozpustil? Je šance, že mi i tak zabral? Pochva mě teď nesvědí ani není zarudlá.
Jinak já na mykózu netrpím, mám je max. 1x za rok v létě. Teď jsem ale před 2 měsíci vysadila prášky, snažíme se o miminko. Je možné, že z hormonů je tělo tak rozhozené a proto mám mykózu? Předem děkuji za odpovědi.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Liek aj keď sa nerozpustil z večera do rána, tak ste ho mala v pošve ponechať a nevyhadzovať ho. Ak problémy stále pretrvávajú, tak skor ako ďalšiu samoliečbu, by ste mala vyhľadať svojho gynekológa, aby vám predpísal podľa vyšetrenia lieky, ktoré vám s daným problémom pomožu. V čase infekcie a až do úplneného vyliečenia sa, by ste ale nemala mať pohlavný styk.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky