52859  23. 4. 2014 12:10:17 - nevimsirady

V čem je chyba?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat. Asi před půl rokem, jsem se poprvé vyspala s jedním klukem, hrozně to bolelo a on mi řekl, že jsem moc úzká, dá se s tím něco dělat?
A vlastně mám ještě jeden dotaz, teď mám přítele a vždy když se spolu chceme vyspat, něco se pokazí. Penis se mu vždy postaví, ale po tom, co si nandá ochranu mu zvadne a je po všem, co můžeme udělat pro to, aby se to nestalo?
Děkuji za odpověď, už si nevím rady.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Úzká nejste, spíš málo uvolněná a nedostatečně lubrikovaná. Pokud máte s přítelem málo zkušeností v sexu celkově a i spolu navzájem, tak je to časté. Dejte mu čas. nesmí se nervovat myšlenkami o úspěchu v sexu

Komentáře uživatelů ...

Bader
23. 4. 2014 16:35:10
Chýba skúsenosť a uvoľnenie. Obaja nevedome prežívate stres pravdepodobne z nepoznaného. Najbližšie skúste tesne "pred" vy 1,5 dcl. partener 2 dcl vínka. Nie viac!!! A ak sa niečo nepodarí nič si z toho nerobte. Ste spolu!!! a i tie chvíle sa venujte sebe ako najintímnejšie viete. Samotný sex môže prebehnúť i neskôr. Sami pocítite kedy.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie