52876  23. 4. 2014 20:37:30 - monika2

Problemy se vzrušivostí

před 2 lety jsem mela problem s bolestí genitalii, bylo to straslive paleni, opakovalo se to kazdou noc a trvalo to mesic nebo i víc. tehdy jsem s tim byla u lékaře a ten nevěděl z ceho to muze byt. pak jsem mela nejake problemy se vzrusivosti, pohlavni styk jsem dosud neměla. v soucasnosti mam problem s tim ze se nemůžu vzrušit úplně, jakokdybych mela nejak poskozeny klitoris. byla jsem u gynekologa ale ten mi zjistil jenom zánět o klitorisu jsem mu taky rikala ale rekl ze to muze byt tou infekci, infekce uz odezněla a pořád mám problém.nevim jestli je tohle dotaz pro sexuologa jestli to neni dotaz pro gynekologa.takove byly ty bolesti ze bych se nedivila ze by tohle mohl byt nejaky vaznejsi problem. i kdyz mi na to gynekolog nic nerekl, nedalo mi to, abych Vás nepožádala o radu.děkuji.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Může jít o následek zánětu. Možností je, že dojde postupně ke zlepšení. Další možnost je, že se stav nezmění. V některých případech je žena fyzicky v pořádku, ale nedokáže se po zkušenosti s onemocněním dostatečně uvolnit. Je potřeba důsledné gynekologické vyšetření včetně vyloučení možných infekcí a zjištění hormonální hladiny. Pomoci může hormonální antikoncepce.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie