52960  28. 4. 2014 21:37:32 - Marcipanek

Anální a penisový problém.

Zdravím vás, chci vás požádat o pomoc, protože mám dva problémy.
Před 2 léty jsem měl přítelkyni a ta se jednou při mé mastrubaci pokusila zaexperimenovat a strčily mi prst do řitního otvoru, moc se mi to líbilo, bylo to prostě silné. Když jsem se s ní rozešel, tak jsme si uvědomil, že jsem homosexuální.
A náhle se mi stalo, že ta silná vzrušivost mi jaksi zmizela, nepociťuji nic. Pouze prst nebo penis, ale prostě žádné vzrušení. Můj svěrač přestal být sexuálně vzrušivý.
A druhý problém se týká mého penisu. Někdy, když mám erekci, tak si mohu povšimnout že pod špičkou, pod kůži se mi někdy udělají malé bouličky, které jsou docela tvrdé. Nebolí, nesvědí, prostě se jednou za čas udělají. Je možné, že se mi špatně prokrvuje penis a některých místech je krve více než má?

Děkuji za odpovědi.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Vzrušení přes konečník není zásadní věcí. Nedá se medicínsky ovlivnit a jde spíše o stav Vaší psychiky. Ty útvary na penisu mi podle popisu nic nepřipomínají, ale nepůjde o nic vážného, když opakovaně mizí

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie