53012  1. 5. 2014 21:49:12 - thommy

Přítelkyně nevnímá sexualitu

Vím, že nejde vyloženě o "problém", ale je to věc, která mě trápí. Příjde mi, že moje přítelkyně nedokáže vnímat sexualitu. Sice spolu máme sex, dosáhne orgasmu, ale tím to asi končí. Nijak nereaguje na stimulaci erotgeních zón. Nikdy nemasturbovala, i když jsem se snažil jí v tom pomoct. Ode mě to cítí, ale když se pokouší si to dělat sama tak necítí vůbec nic. Nedokáže iniciovat sex, nikdy na něj nemyslí, vždycky musím začít já. Když se spolu díváme na erotický film tak ji to vůbec nezájímá. Chtěl bych poradit jak bych jí mohl pomoct, aby si to začala více užívat, aby dokázala pracovat se svým tělem, těšila se na sex...Je jí 20 a mě 23.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Opravdu to není problém a není to ani výjimečná záležitost. Prostě to tak Vaše přítelkyně vnímá a s tím nic neuděláte. Nebral bych to vůbec jako překážku. Buďte rád, že sex s Vámi si užije

Komentáře uživatelů ...

Bader
2. 5. 2014 5:16:28
Žena až tak nejdú za erotickými..... filmami. Toto nemôže byť merítkom záujmu o sex. Mužov to zaujíma podstatne viac. Skúste si s ňou pozrieť film o zamilovanosti a o láske proste romantiku. Budete prekvapený jej reakciou. Vy to so "záujmom" pretrpte (pretože vás to baviť nebude tak ako ju nebaví to čo vás). Ako ju povzbudiť.?.?. nehou láskou a trpezlivosťou. Vy na to idete s pohľadu záujmu muža. Ona chce viac nehy a trpezlivosti, slov,romantiky dotykov, ale nie len dole. Postupne zisťujte na čo viac reaguje. To rozvíjajte a pridajte nové. Ona vás potom sama privedie k tomu čo ju najviac "rozpaľuje".
thommy
2. 5. 2014 12:08:31
Plně chápu Váš názor, ale věřte, že jsme spolu už 5 let. Mámě opravdu vážný vztah, bydlíme spolu. Sledujeme taky romantické filmy, ukazuju jí lásku a něhu. Nechci po ní, aby sledovala porno, ale díváme se na vkusné erotické filmy pro páry. Nečekám, že se po tom po mě hladově vrhne, ale aspoň bych čekal, že dostane chuť. Ale to není to co mě nejvíc trápí. Trápí mě, že nedokáže vnímat svoje tělo. Když se jí zeptám co se jí nejvíc líbí, nebo jak jí to mám udělat tak ona neví. A jak už jsem psal, nereaguje na stimulaci erotogeních zón, kromě rozkroku. Velice trpělivě se jí snažím podporovat od začátku našeho vztahu, nijak na ni netlačím a nedělám to kvůli sobě. Vážně mi vadí, že si to nedokáže užít.
Bader
3. 5. 2014 9:26:17
Podľa toho čo píšete ste si vedomí čo a ako robíte. Neriešite len svoje uspokojenie, ale chcete pomôcť a mať i odozvu. TU už asi bude potrebná skôr odborná rada a nie len diskusia. Keďže to už trvá dlhšie a základné veci ste skúsili počkajte na odpoveď odborníka, alebo v najbližšom vašom okolí sa choďte sa poradiť i osobne.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie