53205  13. 5. 2014 19:23:44 - AlesPolacek

Strach z HIV nákazy

Dobrý den , 21.3.2014(pátek) jsem měl nechráněný styk s 18ti letou slečnou (mně je 17 let) . Ve středu 26.3. mě trochu bolelo v krku a vylezly mi uzliny na krku . Další den jsem se podíval do krku a měl jsem bílé mandle- čepy. 1.4. jsem navštívil lékaře , nasadil mi antibiotika ospen a udělal výtěr - ze kterého se potvrdil streptokok. Mimo jiné jsem neměl žádné bolesti hlavy, žádná horečka, žádná únava, jen jemné tlačení v krku při polknutí . Po dobrání antibiotik mi byl udělán výtěr znovu a Streptokok už v krku nebyl , ale jemně potažené mandle jsem měl donedávna. Mimo jiné mám i trochu potažený jazyk bílo žlutým povlakem který jde vpořádku setřít dolů a krk mám doteď trochu červený v oblasti mandlí. HLAVNÍ věc která mě trápí je ta , že uzliny mám zduřelé doteď - podstoupil jsem 6.5. vyšetření na ORL ,tentýž byl mi udělán krevní obraz - který vyšel prý v naprostém pořádku ,žádná zvýšená hodnota - prý ukázkové hodnoty. Takže zduřelé uzliny na krku mám už skoro dva měsíce zvětšené , nebolestivé, pohyblivé. ALE PRÁVĚ TY UZLINY MI NAHÁNÍ STRACH . Uklidňuji se tím, že když mi byl v krku prokázán streptokok , tak by se o příznaky HIV jednat nemělo, protože příznaky HIV bývají jenom podobné nemocím jako je chřipka , či mononukleoza, je to tak že ?. Hlavně mě začalo bolet v krku už cca 5 dní po styku , což by nemělo znamenat nebezpečí ani pravděpodobnost příznaků. Jaký je váš názor?. Na testy HIV určitě pujdu , ale zatím musím čekat, Prosím o co nejrychlejší odpověď , děkuji . PS : je možné že v sobě mám stále streptokoka , když jsem den před výtěrem po dobrání antibiotik měl antibakteriální cucací bonbony a ráno před testem vyčištěné zuby, mohlo toto ovlivnit test? Nikoho z mého okolí jsem ani líbáním nenakazil..opravdu nevím. Děkuji moc za odpověď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Tak brzy se uzlinový syndrom při HIV neobjevuje. Bonbóny vyšetření neovlivní. S největší pravděpodobností je to torpidní bakteriální angína, možná i mononukleóza.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie