53834  19. 6. 2014 21:03:48 - Ferdos

Erekcia, sexuálne vzrušenie

Dobrý deň,
chcel by som sa informovať ohladne môjho problému. Vlani v oktobry sa mi stala taká udalosť, že som po opojení alkoholom následne syntetickou drogou po pokuse o sexuálny akt mi zlyhala erekcia. Od tej doby mám depresívne stavy a takisto problém s erekciou a celkovým sexuálnym vzrušením. Z urologického hladiska mi zistili vysoké LH a FSH a znížený testosteron, po aplikovaní testosteronu sa moje LH a FSH dalo do normy ako aj testosteron. Ranné a nočné erekcie mám, problém je so vzrušením ani pri. Erekciu pri partnerke mám ale bud skoro zlyhá alebo skôr je neuplná. Pri pozeraní porna akoby som kukal dokumentárny film. Prosím Vás o radu prípadne či by bolo možné a akým spôsobom môj problém riešiť. Ďakujem veľmi pekne za radu, príp.na koho sa mám obrátiť, urolog mi viac pomôcť nevedel.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pokud josu hormony v normě, tak bych doporučil psycholéčbu eventuálně psychofarmakologii. Určitě byste měl vynechat alkohol, drogy a kouření.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie