5390  14. 10. 2009 19:29:03

Liečba antibiotikmi, červené vyrážky na penise

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať: mám problémy s akné aj na tvári. Do teraz sa mi nič nestalo, ale začal som brať antibiotika na tvár. Po dvoch dňoch užívania sa mi spravili malé červené vyrážky na penise, presnejšie na žaludi. Chcel by som sa spýtať, či to mohlo byť spôsobené týmito liekmi alebo je to nejaká iná choroba, môže to byť aj vážne? Vyrážky trocha svrbia nie však nepríjemne, len tak trocha. Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bežne pri antibiotickej liečbe môže vzniknúť v týchto oblastiach mykotická infekcia, takže si myslím, že je to práve váš prípade. Treba navštíviť kožného lekára, alebo urológa. Dostanete na to krém a bude po probléme. V čase liečbe treba sexuálne abstinovať.

Komentáře uživatelů ...

31. 10. 2009 16:05:45
Ahoj. Vím přesně o čem píšeš. Po antibiotikách se mi to stalo vícekrát. Masti někdy pomáhají a někdy ne, a musíš s tím k doktorovi. Jednoduchý lék na mykózy je nechat je nějaký čas na suchu. Bez vlhka rychle zmizí. Prakticky prostě 1-2 týdny nosíš předkožku staženou za žaludem, tak aby byl žalud pořád suchý. Mám to odzkoušené a funguje to na 100%. Akorát musíš dát pozor a nestřídat předkožku přes a vzadu (sucho a vlhko). Pokud by ti předkožka vzadu nedržela, tak ti mohu poslat jednoduchý návod. Napiš email.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot