54008  30. 6. 2014 10:46:05 - Mirek01

Styk po operácii

Dobrý deň,
som 4 týždne po operácií krátkej uzdičky. Pri prvom pokuse o pohlavný styk od operácie nasledovala veľká bolesť a malé nadtrhnutie uzdičky sprevádzané krvácaním , ktoré po chvíľke prestalo. Chcem sa opýtať kde nastal problém keďže môj urológ ma uisťoval, že po 3 týždňoch môžem normálne sexuálne fungovať. Za odpoveď Vám Ďakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Hojení je individuální a dopředu se nedá přesně určit, kdy to půjde. I když budete mít sex, tak ta uzdička ještě dlouho, možná nikdy, nebude pevná jak původně.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
30. 6. 2014 11:35:22
Vypadá, že prodloužení uzdičky nebylo dostatečné. Krátkou uzdičku lze operovat více způsoby, buď její prodoužení, nebo její přetětí nebo i odstranění. U Vás provedl lékař asi jen prodloužení. Určitě konzultujte s operatérem.
Mirek01
10. 7. 2014 22:24:17
Kontrolu mám plánovanú o 20. júla takže počkám a uvidím čo mi na to povie ošetrujúci urológ. Musím už ale teraz povedať, že ľutujem podstúpenie tejto operácie. Pred operáciou sa mi uzdička nikdy nepretrhla a aj počas sexuálneho styku sa vyskytli iba malé ojedinelé bolesti. Po konzultácií s odborníkom na tomto fóre a aj vlastným urológom som podstúpil membrum-phrenulum breve (mala to byť 10m operácia s dobou liečenia 2 týždne). Už teraz je tomu 2 mesiace a pri pokuse o sex nasledovala ostrá bolesť a hneď aj pretrhnutie uzdičky.
Bader
11. 7. 2014 7:18:39
Myslím, že i tak by k natrhnutiu došlo neskor pri sexuálnych aktivitách. Doteraz to bolo slabšie natrhnutie, pretože ste to nejako "neprháňal". Ale stačil by možno trochu väčší "nápor" pretrhnutie by bolo väčšie. Dobre ste spravil a je to nutné doriešiť. Vydržte všetko bude v poriadku. Snáď len, nechcem vás navádzať, ale možno by sa oplatilo to trochu "rozcvičiť" kým sa vrhnete na sex. styk.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie