54209  10. 7. 2014 10:18:39 - luciewomen1985

Transsexuál nebo transvestita nebo mě jen podvádí?

Dobrý den,chci se zeptat na problém mého přítele,nevím jestli trpí nějakou deviací nebo tak něco,proto bych se s Vámi chtěla poradit.Již minulý rok jsem našla v naší garáži obnošené dámské oblečení-trička,svetr,noční košilku šaty-moje to nebylo,dále pak paruku,naušnice,nějaké šminky a dámské boty.Mezi těmito věcmi jsem našla i moje dvoje kalhotky,které jsem vyhodila s tím,že jsou mi malé+jeden můj svetr.Když jsem toto našla a zeptala jsem se přítele jestli je transsexuál nebo transvestita odpověděl,že jsem blázen.Řekl,že ty věci měl jednou na maškarní a ty moje věci vzal z popelnice,že mi podle toho chce něco koupit.Dále jsem zjistila,že chodí na stránky xchat,kde se vydává za ženu a píše si s muži erotické zprávy.To mi neustále zapírá,ale já to v PC našla.Na internetu též navštěvuje stránky typu bonprix moda,stránky,kde nabízí společenské šaty a pod a také porno stránky.Řekl mi,že si na sebe nikdy neobleče pánský oblek.Loni na svatbě kamaráda měl na sobě rifle.V lednu se nám narodila dcera.Můj přítel se mnou naposledy souložil v těhotenství asi v září a od té doby se mnou nechce spát.Vždy se na něco vymluví,i když já sex strašně chci.Tento týden jsem opět našla v garáži dámské tričko+podprsenku a také jednu halenku co mi zmizela ze šatníku.Přítel to vysvětlil tak,že mi vzal tu moji halenku,aby mi mohl podle toho něco koupit. Ale to cizí tričko bylo tak malé(co měl tedy koupit pro mě,že bych ho na sebe nikdy nedostala) a nemluvě o té podprsence.Já jsem žena plných tvarů a ta podprsenka nebyla ani na modelku.Vymlouval se,že tu podprsenku dostal zdarma k tričku.Narozeniny mám až na konci roku a nikdy mi během roku nic nekoupil.Uhodila jsem na něj jestli je transsexuál,transvestita nebo mě jen podvádí?Řekl,že jsem blázen.Dal mi dvě facky a řekl,že se odstěhuje.Tak se chci zeptat jestli jsem opravdu paranoidní blázen nebo co si o tom myslíte.Děkuji předem za odpoveď.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Nech je pravda kdekoľvek, Váš vzťah nie je rozhodne v poriadku. Mimo iné, ak Vám dal Váš priateľ 2facky po tom, čo ste sa ho spýtali, či je transsexuál, tak by som mu veci pobalila okamžite a bez váhania. V druhom rade vnímam neskutočne veľkú nedôveru a obavy zo vzťahu, v ktorom vychovávate malé dieťa. Zvážte naozaj či idete pátrať po pravde alebo neurobíte kroky, ktoré by Vám dopriali pokoj, ktorý naozaj potrebujete pri vychovávaní dcérky.

Komentáře uživatelů ...

Bader
10. 7. 2014 13:20:02
Názor laika - Nemusí vás podvádzať, ale láskyplný sexuálny styk s nim nezažijete. To že žije v inom svete dokazuje hlavne tým, že s vami vlastne "nežije". Svoj iný pohľad na sex zakrýva klamstvom a naviac bitkou. Nemá argumenty tak bije! Niektorí muži dokážu žiť v partnerskom živote normálne i s podobným záujmom na ženské šaty ako ten váš. Nie sú sebci a zladili svoju zvláštnosť v sexuálnom živote tak, že to vyhovuje ich polovičke, ale i im. Ten váš je sebec!! Ak sa odsťahuje spraví len dobre!!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy