54271  13. 7. 2014 22:11:08 - Katy89

Může proběhnout ovulace bez následné menstruace?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda může proběhnout ovulace bez následné menstruace. Ovulační test byl pozitivní,dvě jasné čárky, ale menstruace již druhý měsíc nikde. Těhotenský test negativní. S menstruací mám odmala problémy. Je velice nepravidelná, někdy několik měsíců nic a pak přijde sama, třeba po třech až čtyřech měsících. Ale ovulační test byl pozitivní. Chtěli bychom miminko a tak zjišťuji zda to půjde i s nepravidelnou menstruací a dostávám dost odlišné odpovědi. Zkoušela jsem brát hormony kvůli pravidelnosti, ale nedělali mi dobře. Předem děkuji za odpověď Coufalová

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Aj napriek tomu, že nemáte pravidelný cyklus tak ovulácia aj bez krvácania prebiehať samozrejme može. Platí to aj opačne: menštruačné krvácanie každý mesiac, ešte nie je zárukov že každý mesiac žena ovuluje. Je to individuálne a aj napriek pravidlenej menštruácie, nemusí žena ovulovať každý mesiac, ten cyklus potom označujeme ako anovulačný, čiže bez ovulácie.
Na vašom mieste by som skúsila pupalku alebo iné lieky s fytohormónami, ktoré vám možu nenásilnou formou cyklus upraviť.

Komentáře uživatelů ...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk