54457  23. 7. 2014 16:59:17 - ricota

Test na HIV

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Nechávala jsem si před cca měsícem dělat testy na syfilis a kapavku. Sestra mi tvrdila, že u nich dělají testy jen na ty to dvě nemoci. Poté jsem volala teda doktorce, že bych chtěla i test na HIV a ona mi řekla, že ten udělali společně v laboratoři s testem na syfilis. Moje otázka tedy zní, jestli je možné, že se z odběru na syfilis dá zjistit i HIV? Trochu mě to zmátlo, když mi sestra tvrdí něco jiného než doktorka. A nevím ,jestli teda nemám raději zajít znovu zvlášt jen na test HIV někde jinde, ale nechce se mi zbytečně vyhazovat peníze, když by to šlo zjistit z testu na syfilis. Žádné problémy nemám chtěla jsem to jen z jistoty, že jsem v pořádku, když vstupiji do nového vztahu. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Všetky spomínané choroby sa dajú zistiž z vyšetrením krvného séra, takže pokiaĺ na žiadanke boli zaškrtnuté všetky tri choroby, tak áno z jedného odberu, dokoncy z jednej skúmavky sa všetky testy dajú urobť. Vyžiadajte si kópiu výsledkov, aby ste videla, že skutočne všetky tri choroby máte vyšetrené. Iné testy nie sp potrebné.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie