54831  10. 8. 2014 21:35:58 - Veroool

Nedokážu se dostat z rozchodu.

Před měsícem jsme se rozešli s přítelem. Byli jsme spolu skoro 2 roky a velmi jsem ho milovala. Náš vztah vznikl z nejlepšího přátelství a byl i plný porozumění.
Bohužel jsme se často hádali, přítel problémy nechtěl řešit a vše se nakupilo. To byl nejspíše i důvod rozchodu. Teď jsme přátelé. Říká, že kdyby se zdálo, že mezi námi něco je, musíme se přestat vídat, aby to pominulo. Že je moc rád za naše kamarádství. Mám ho neskutečně moc ráda a přátelství s ním je pro mě důležité. Jenže v sobě nedokážu zadržovat city, které k němu chovám. Stýská se mi, po nocích brečím. Zhubla jsem 6 kilo a prakticky vůbec nejím, což mě taky velmi trápí. Všechny ty rady, najít si čas pro sebe, zajít ven s kamarády..nepomáhají. Vím, že se máme pořád rádi, jenom on už vztah nechce..protože by prý mohl skončit zase špatně. Prosím poraďte mi. Jsem zoufalá. I kvůli tomu, že nejím. Děkuji

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Jesť začať musíte aj keď sa Vám nechce! Inak nebudete atraktívna ani pre bývalého priateľa ani pre možno nového. Žiaden chlap nemá rád ženu, ktorá je bez úsmevu a vychradnutá a Váš bývalý si iba pomyslí, že dobre spravil, že sa s Vami rozišiel. Na druhej strane sama píšete, že Váš vzťah bol plný hádok. Pravdepodobne dokážete byť naozaj len dobrými kamarátmi, ale spoločnú dohodu nájsť neviete. A tá je vo vzťahu veľmi dôležitá. Aj keď rozchod veľmi bolí a človek má pocit, že už nikoho iného tak milovať nebude, je asi nutné vrátiť sa aj k faktom, prečo to nedopadlo ako z rozprávky. Spomeňte si na poslednú hádku, na pocit nepochopenia a toto Vám asi najviac pomôže prekonať smútok z rozchodu. Žiaľ iná rada a tabletka na zlomené srdce nie je. Ale ja si myslím, že nájdete nového partnera s ktorým to bude naozaj o porozumení a o vzťahu! Na to ale musíte jesť a byť plná energie! Začnite teda opäť s chuťou naberať kilá.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy