55026  20. 8. 2014 19:21:10 - Karel808

Zkrácená uzdička?

Dobrý den,
je mi 15 let. Jméno není podstatné. Teď k věci..Nejde úplně přetáhnout jak to vidím třeba v nějakém p. videu (trošku špatný příklad). Bojím se, ze se mi holka vysměje, nebo ze to při sexu bude vadit.. Navíc další problém, ze jedna holka se mnou chce sex. Budu moc rád za odpověď! Je to přetáhnutí v pořádku?

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zkrácená uzdička?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak Vám bez problémov ide predkožka pretiahnuť cez žaluď v stoporenom stave, tak by to malo byť všetko v poriadku a o zúženie by sa nemalo jednať.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
20. 8. 2014 20:07:01
Uzdička kratší nebude, při stažení předkožky není třeba předkožku stahovat co nejvíc ke kořenu penisu. Při stažení v klidu dělá předkožka vzadu jakýsi límeček, při erekci dojde k natažení předkožky na tělo penisu. Krátká uzdička by ohýbala žalud směrem dolů a bolela by. Předkožka musí jít volně stahovat i při erekci, pokud to nejde, zajdi s tím na urologii. Dle obrázku mi ale předkožka vyloženě úzká nepřipadá. Velikost je zcela v pořádku, 13cm je zcela v normě. Pokud jde o styk, tak dívky jsou vyspělé dřív. I ty začínají se sexem o pár let později. Neradil bych ti začínat se sexuálním životem jen proto, že to chce dívka. Pokud byste se rozešli, tak u jiné dívky by bylo pravděpodobnější, že naopak ona by ještě se sexuálním životem takhle brzo začínat nechtěla. V 15 jich začíná jen menší část, průměr je kolem 18 let. Nenech se nikam tlačit, kam se ti samotnému ještě tolik nechce.
fix222
20. 8. 2014 22:04:09
K tomu penisu, ten ti ještě určitě vyroste. Já jsem ho měl v 16 asi 14 cm a ted ve 20 už ho mám 17
Karel808
20. 8. 2014 23:06:06
Moc děkuji za kladný přístup a ochotu oboum!Jen mi to přijde zvláštní, že mám při erekci za zaludem z te predkozky takovy "okraj" protože jak jsem viděl, drtiva většina to ma rovnoměrné a jde jim to uplne, což me nejde. Pustí me to jen za žalud a konec. Při pohlavním styku to půjde uplne nebo jak? Moc toho nevím no, tak děkuji za pomoc moc si toho vazim:)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie