55037  21. 8. 2014 11:45:32 - problemno.1

Pupínek na genitáliích

Dobrý den,
Nedávno se mi na genitáliích objevil pupínek. Nějak sem ho neřešila až do včera když sem se chystala spát a on začal fakt moc bolet. Tak sem si před spaním ještě udělala takovou proceduru, že sem si sedla před zrcadlo a rozhodla se ho vymáčknout. Na povrchu tohoto pupínku byl malý stroupek. Ale jakmile se mi ho podařilo vymáčknout tak mi z něj vytekl hnis se spoustou krve. Menstruaci mám pravidelnou. Holím se tam ob den. Sprchuji se 2x - 4x denně a na osobní hygienu dost dbám. Nosím tanga , ale né tak aby mi to bylo nepříjemné čí mě to někde škrtilo.Sexuální život žiji a dopřávám si sex denně se stálým partnerem.Nepoužíváme hračky, lubrikanty ani nic podobného. Antikoncepci neberu z důvodu špatné srážlivosti krve.Nevíte co by to mohlo být a hlavně proč ?

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Pupínek na genitáliích

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je to zapálená folikul - vlasový váčok, z ktorého rastie chĺpok. Najskor je to dosledok holenia. Vymačkávanie je najhoršia vec, čo možete pre to urobiť. Lebo po vymačknutí sa tam obvykle dostane infekcie a miesto sa zapáli, čo sa aj stalo. Doporučujem ošetriť prípravkom na akné. A po holení rovnako pokožku ošetrujte balzamom po holení, ale bez alkoholu.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
23. 8. 2014 16:32:13
Domnívám se, že šlo o akné v dospělé věku, které v mírné formě (občas se objeví pupínek) je docela běžné. Nebo zhnisaná mazová žlázka, což je asi podobné. Možná vzniklo zarůstáním chlupu jako důsledek holení. Jde-li o ojedinělý problém, tak bych s holením přestat nedoporučoval, jednak je to hygieničtější a pak i z estetického hlediska.
pedesaa
24. 8. 2014 19:34:18
Ano je to z holení, nejspíše zarostlý chloupek. Je to úplně běžné.
problemno.1
24. 8. 2014 20:22:23
Tak to tedy děkuji.Upřímně jste mě potěšili bála sem se , že to bude něco horšího. Za ty roky co se holím se mi to totiž objevilo poprvé tak jsem byla vyděšená.Opravdu děkuji. :)
Jarda1
25. 8. 2014 0:30:02
Myslím, že to nic není, prostě zarostlý chloupek či akné. Pupínky se v menší míře objevují i u dospělých lidí. Pokud to je jednorázový problém, tak bych s holením nepřestával.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky