55047  22. 8. 2014 5:48:48 - Hanz66

Bolest a málo stoporeny penis.

Uz asi 4 tydny me pri stoporeni boli penis.U korene ho mam jak kdyby trosku nateklejsi .Bolest brani k uplne pevne erekci.Da strasne velkou praci ji dosahnout , vlastne ani neni tvrdy a v zapeti rychle ochabne.Je to kvuli te bolesti.Jako kdyby byl nejak namozeny,boli jakoby cely sval uvnitr. vzpominam si jen na jednu prihodu a to , ze mi pri sexu ho partnerka zasedla a jak kdyby zlomila.Je to ale uz tak mesic. Sam od sebe se ani nepostavi jako to vzdy byvalo.Jak rikam da to hodne usili.Nikdy jsem takovy problem nemel.Je mi 27 let.Dekuji za odpoved.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Zlomenina penisu se projevuje ukrutnou bolestí, okamžitou zrátou erekce a deformací tvaru. Může to být i obyčejné zhmoždění. Pokud máte potíže už 4 týdny, tak můžete jen vyčkat dalšího vývoje nebo se obrátit na lékaře.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
23. 8. 2014 16:47:45
Ke zlomenině penisu skutečně dojít může, i když to označení odpovídá spíše způsobu, jakým k poranění dojde, než že by přesně popisovalo poškození anatomických struktur. Dojde tam k poškození vazivových pouzder kolem topořivých těles. Lehčí případy se zhojí samy, v těžších případech je nutná operace, aby došlo k zhojení bez trvalých následků. V každém případě by penis měl vidět odborný lékař urolog. Po takovýchto příhodách je pak na místě sexuální abstinence minimálně po dobu jednoho měsíce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie