55139  27. 8. 2014 16:33:35 - zaaavo

Prilis dlhy sex?

Mam 17r, nedavno som bol na kamaratovej oslave narodenin, ..... Na oslave som sa spoznal s dievcatom a zblizili sme sa. Vsetci pili iba ja a to dievca nie(okrem pripitku). Isli sme spolu do jednej izby a tam sme mali sex, pokial nas nevyrusili.
Problem je, ze som s nou bol v izbe cca 20minut a po cely cas sme sexovali. Ale ja som si to vobec neuzival, nic som necitil, ale myslel som si nieco ako toto: "Aj keby sme tu boli dalsiu hodinu, nespravil by som sa."
Potom sme sa porozpravali s tym dievcatom a skonstatovali sme, ze to nebolo nic moc. No zo zaciatku ked som do nej vchadzal, tak som citil, ze trosku uhyba potom sa roztiahla a nevedeli sme si to uzit :/ Neviem, ale preco. Jednoducho som nic necitil. Moja velkost penisu je 15cm, ale nemam ho prilis hruby. Moze to byt tym, ma niekto nejake skusenosti s tymto?
Taktiez, sa prevalilo, ze som s nou mal sex a kamarat mi povedal: "Nechapem ako si niekto uziva sex, je to o nicom a lepsie je vyhonit si." 100% som s nim vtedy suhlasil.
Co mam robit, aby som si ten sex uzival? Taktiez som poriadne nenarazal, aby nas nepoculi a ked na mne sedela a skakala tak si niekolkokrat tak ako keby prdla(nemyslim zo zadku) a citila sa fakt trapne, aj ked mne to bolo jedno. Co mam spravit????

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jste mladý a nezkušený a s náhodnou dívkou při tom muž často nemusí být ve své kůži, nemusí se dost uvolnit. Se stálou partnerkou bude sex o něčem jiném...

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
28. 8. 2014 14:07:22
Stres z přistižení, neznámá dívka, neznámé prostředí, to vše to mohlo ovlivnit. Každý sex prostě není báječný. Někdy si dva lidé prostě nesednou. Nevím kolik Vám je let, ale doporučuji pro příště si najít stálou dívku a zkusit to vzít z jiné stránky. Uvidíte, že budete spokojený.
pedesaa
28. 8. 2014 14:10:16
Jo už to vídím 17.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie