55142  27. 8. 2014 19:35:50 - qawsed

Podozrenie HIV

Dobrý deň,
v júni som navštívil erotický salón. Proste za všetko mohol alkohol ale ide o to, že sa mi dotýkala rukami penisu (honila mi ho) bez kondómu. Orálny sex aj normálny sex prebiehal s kondómom. Nemal som žiadne príznaky resp. som nič nepociťoval až teraz pred pár dňami ma začalo silno bolieť v krku, nádcha, kašel, hlieny, herpes sa mi spravil na pere a pod. Od doktorky som dostal antibiotiká bolesť hrdla sa utíšila. Len sa chcem spýtať či to nie sú primárne príznaky HIV či to nemá niečo spoločné s tou nocou. Každopádne pre 100% istotu pôjdem o mesiac na testy len by ma zaujímal váš názor. Ďakujem

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Nejedná se o příznaky nákazy HIV

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
27. 8. 2014 20:31:37
Myslím, že z masturbace, kde byl kontakt Vašeho penisu z její rukou ani ze styku, kde šlo byl užit kondom, byste HIV infikován být neměl. Myslím taky, že propuknutí nemoci by trvalo asi déle. Při sexu jsou ovšem přenosné nejen pohlavní nemoci, ale i další infekční onemocnění. S prostitutkou ale obvykle k líbání nedochází, myslím kontakt úst s ústy. Teď je docela chladné počasí, takže bych tu bolest v krku ap. přičítal spíše tomu. Máte-li herpes, tak navštivte kožní ordinaci. Můžete tam problém přednést a nechat si udělat testy na pohlavní nemoce. Na HIV se lze nechat testovat i anonymně. Myslím ale, že z této jednorázové návštěvy byste pohlavní nemoc chytit neměl.
qawsed
28. 8. 2014 9:09:42
Dalo by sa povedať, že k normálnemu sexu neprišlo pretože sa nedostavila erekcia. Tiež som to pripisoval počasiu a oslabenej imunite ale mal som strach. Už od toho prešlo 8 týždňov.
Jarda1
28. 8. 2014 22:58:34
Rizikový je kontakt sliznic, jelikož na nich vzniknou malé ranky snáz než např. na rukou. Proto je rizikový zejména vaginální a orální styk, kondom nebezpečí nákazy velmi snižuje. To, že nebyla erekce není tak podstatné, i když na naběhlém žaludu a předkožce pak snáz dojde k malinkým poraněním, kudy může může proniknout infekce HIV. Nákaza HIV mi přijde málo pravděpodobná, i když se můžete časem nechat otestovat (přesně nevím, za jak dlouho se nákaza objeví, nějakou dobu to trvá). Ostatní pohlavní nemoci se obvykle projeví, i když někdy ze začátku příznaky lze přehlédnout. Potíž je, že se lze nakazit i třeba infekční hepatitidou a dalšími infekčními nemocemi. Masturbací asi ne a pokud nebyl kontakt úst s penisem, tak kondom by měl infekci taky zabránit. Jinak antibiotika na zánět v krku by mohla fungovat i např. proti kapavce, i když podávání u kapavky bývá jiné. To, že půjdete za měsíc na testy mi přijde jako rozumné, i když si myslím, že jste se nenakazil, zejména ne HIV.
qawsed
29. 8. 2014 0:35:13
Ďakujem pekne. Nakoniec som zistil, že to nebol ani herpes ale len bežné akné. Kontakt si myslím, že nevznikol pretože už len pri malej erekcii nasadzovala kondom.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie