55150  28. 8. 2014 12:38:29 - Anulyynka

Bolestivý sex

Dobrý den.
Je mi dvacet let a trpím obrovskými bolestmi během pohlavního styku. Zkoušeli jsme to s přítelem mnohokrát, ale nedokážu to vydržet déle než několik desítek vteřin. Zkoušeli jsme lubrikační gel, ale nepomohlo to. Jsem z toho zoufalá, připadám si, jako by se mnou bylo něco špatně, a navíc takhle přítele okrádám o možnost mít sex.
Mnohokrát předem děkuji za jakoukoliv radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nutné je vyšetrenie. Ak to je od začiatku vášho sexuálneho života takto, tak príčiny možu byť skutočne vážnejšie a bez odbornej pomoci lekára to nevzládnete. Jedným z hlavných príčin čo ma napadá je vyginizmus, psychický blok, nedostatočné uvoľnenie, pevnejšia panenská blana, ktorá sa aj napriek niekoľkým pokusom o styk nemuslea dostatočne poškodiť a pretrhnúť atď atď... Nutné je vahľadať lekára!!! Verím, že sa to vyrieši k Vašej obojstrannej spokojnosti!

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
28. 8. 2014 14:00:52
Příčin může být několik. Vaginismus, tedy stažení poševního vchodu, nějaký problém s panenskou blánou, může být natolik pevná, že nedojde k jejímu spontálnímu protržení a může to bolet až po zánět, který nemusí být ani patrný ale projeví se bolestí při styku. Každopádně navštivte gynekologa.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie