55190  31. 8. 2014 8:27:45 - Miky1801

Problem v intimnim zivote s partnerem

Dobry den,
mam partnera sme spolu pres rok, velice se milujeme a mame celkem krasny a bezproblemovy vztah, az na jednu vyjimku mame problem v imtimni oblasti. Muj partner semnou nemuze mit sex, byli sme i u vztahoveho kauce ktery tvrdi ze partner ma jakysi oidipuv komlex. Jedna se o to ze cim dele sme spolu a cim vice me miluje a chova ke me city, tim mene po mne touzi v sexu. Hodne spolu o tomto problemu mluvime sme k sobe otevreny a vsechno mi rika.Tvrdi ze ho pritahuju je i vzruseny ale problem je v tom, ze se pri sexu nemuze uvolnit, citi se trapne a nechce se semnou milovat , pri ma skoro pocit jakoby mel mit sex se sestrou. Tvrdi ze to mel i v predeslich vztazich a nevi co s tim ma delat nejde to nijak potlacit i kdyz zkousi myslet pri sexu na jine veci nebo jinou zenu, zkousi to potlacit ale skratka nic mu nepomaha a nejde mu to zmnenit porad se semnou nemuze uvolnit. Kvuli tomuto problemu ze si se mnou nedokaze sex uzit vyhledava sex s neznaznamymi zenamy a je mi neverny. Muzete mi prosim napsat o jaky komplex se jedna a zda by se dala takova vec s jeho sexuologickou poruchou neco delat a popripade jak? Moc krat predem dekuji za odpoved.
Preji hezky den.

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Dobrý deň. Bohužiaľ musím povedať, že bez ohľadu na to, akým komplexom Váš partner trpí a čo to znamená, výborne sa mu darí zneužívať to a zneužívať najma Vás. Nijako inak sa to nedá nazvať... veď si predstavte seba v situácii - mám problém so sexom s priateľom, tak si nájdem náhradu bez toho, aby som sa to snažil riešiť? To nie je o.k. A snaží sa riešiť tým, že Vám o všetkom hovorí? To nie je riešenie, to je čistá manipulácia!
Moje odporúčanie preto pre Vás znie, aby ste od neho utekala tak rýchlo ako sa dá. Jedna vec je totiž trpieť nejakou poruchou a druhá využívať ju vo svoj prospech. To, že spáva s druhými ženami určite nie je oidipov komplex. Nenechajte ho toto Vám robiť! Neskor si to budete vyčítať. Moc držím palce na zvládnutie tejto situácie.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
31. 8. 2014 21:35:14
Myslím, že žijete v určité iluzi. Nevím, jestli Vás váš přítel obelhává. Pokud je Vám nevěrný, tak toto by fakt málokdo považoval za krásný a bezproblémový vztah. Stejně tak to, že spolu sexuálně nežijete, tak toto by vyhovovalo leda seniorům a ještě jen některým, jiní jsou aktivní i v dosti pozdním věku. Žijete spolu jak bratr se sestrou, současně má Váš přítel sexuální kontatky s jinými ženami. Nesnažil bych se řešit jeho problémy, jestli trpí nějakými potížemi, tak sotva to půjde vyléčit jednoduchou terapií. Ale je možné, že Vás jen využívá. Neztrácejte mládí tak, že nemáte partnera a současně jste vázaná, abyste si skutečný vztah našla. Váš přítel takto vázaný rozhodně není.
Bellaria
1. 9. 2014 21:41:44
Tak naozaj to sa nedá čítať, že bezproblémový vzťah ????? Slečna, či pani....lietate vysoko v oblakoch !!!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy