55226  2. 9. 2014 13:11:11 - Hanz66

Pri stoporeni ochably penis.

Dobry den.
Je mi 27 let a uz mesic mam pri stoporeni mekky penis.Jako kdyby byl malo zasobovany krvi.Je mi to strasne lito uz kvuli partnerce.Vyhledal jsem lekare, ale kdyz to neni akutni objednal me az za mesic.Pro me to ale akutni je, pac kdyby to bylo neco maleho tak se to musi dat za mesic do poradku.Predtim jsem nemel ani jednou v zivote problem.Spis tomu bylo naopak. Kdyz si zatlacim na konec panve citim takovou trosku slabou bolest, nevim jestli to ma neco spolecneho s tim. Mozna se mi zda u korene takovy trochu natekly. Co by to mohlo byt takhle z niceho nic?Prosim pomozte mi alespon vasim nazorem a radami, pokud nejake mate.Dekuji moc.Honza

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Rozhodně nejde o nic akutního a vyčkat, zda nejde jen o přechodnou slabost, je spíše přinosem. Normální partnerka by to pochopila. V mladém věku je to často důsledek únavy a stresu. Možnou příčinu (například nemoc) eventuálně odhalí očekávané vyšetření.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 9. 2014 16:48:59
Je možné, že při styku s partnerkou došlo k zhmoždění penisu a proto je u kořene nateklý. Něco jako zlomení penisu, ale v podstatně mírnější verzi. Zkuste nějakou dobu asbstinovat, od sexu i masturbace a možná se to zlepší samo do toho měsíce, co jdete k lékaři. Menšího poranění při sexu si nemusíte vůbec všimnout. Příčina může být i jinde, ale toto je jedna z možností, co by to mohlo být.
Hanz66
3. 9. 2014 5:52:41
Diky za nazor.Kazde rady ci porady si cenim.
Bader
5. 9. 2014 6:47:25
Dôvodov môže byť viac. I. Napríklad zmena zdravotného stavu. (cukrovka??). Prichádza to ale skôr do úvahy v staršom veku a len postupne dochádza k problémom s prekrvením nie v naraz v postate ako u vás. II. Stres, únava neprimerané pracovné zaťaženie bez oddychu dokáže zničiť sex. život úplne. III. Psychika - v podvedomí problém o ktorom len tušíte, možno mu neprikladáte váhu ale on sa prejavuje inak. Všetko dobre zvážte čo by to mohlo byť. Ak môžem poradiť - skúsiť viac oddychu ( nie ležať, ale šport, prechádzky, koníčky , najlepšie s v spoločnosti partnerky). Spraviť si zmenu životného zabehaného kolobehu aspoň cez víkend. Doslova si spraviť romantický víkend. Isť PREČ z bežného kolobehu života. A popri tom robiť len to k čomu vás to bud lákať SAMO, nič na silu. Nechajte to na prírodu. Podobný reštart robí zázraky.....Ak všetko dopadne aspoň trochu podľa vašich predstav pokračujte v podobnom duchu. Veľa šťastia.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie