55372  11. 9. 2014 10:46:11 - alesso

Urologia, sexuologia

Mam 6cm penis v stoporenom stave a chodim na endokrinologiu od detstva. Pichaju mi nebido ale penis sa mi nezvacsuje. Mal by som zaujem o operaciu . Dalo by sa zvacsit do normalnej velkosti ? A kolko by stala operacia ?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jediné operace prováděné ke zvětšení penisu jsou schopny prodloužení o 1-2cm. Ve Vašem případě by to byla možnost, pokud nejste schopen kvůli velikosti penisu pohlavního styku. V tomto případě by měla platit i úhrada pojišťovnou.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
11. 9. 2014 20:52:02
Operační možnosti prodloužení jsou velmi omezené, navíc ta operace má svá rizika. Dojde k protnutí vazů a část penisu, která je v těle se dostane ven. Pak můžou být problémy při erekci, takže tuto operaci bych moc neradil. Ani ten výsledný efekt není velký. Navíc víc než délka je důležitá šířka. Myslím ale, že podávání testosteronu může situaci zlepšit. Bohužel nefunguje to vždy. Ale i se stávající velikostí by mělo být možné mít styk, i když ne každá partnerka by se s tím smířila. Normální velikost mi ale operačně přijde nedosažitelná, i kdyby mělo jít o dolní hranici normy, tj. nějakých 12 cm. Myslím ale, že i tak by mělo být možné si najít partnerku, pro kterou to nebude zásadní problém.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie