55518  20. 9. 2014 6:27:24 - chick

Nestažená předkožka po sexu

Včera jsme měli s přítelkyní trochu divočejší sex a mně se nestáhla předkožka přes žalud. Po třech hodinách a po koupeli už jsem začal být nervozní. Řekl jsem si, že počkám do rána, ale vzbudil jsem se a je to stále stejné, žalud jde vidět aniž by byl můj úd ztopořený. Můžete mi někdo poradit? Stalo se mi to poprvé, děkuju.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jedná se o tzv. parafimózu. Předkožka je uskřinutá. Jedná se o akutní stav. Vyhledejte lékaře

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
20. 9. 2014 13:53:08
Přesně nechá, co se stalo. Styk předpokládám, že byl s předkožkou staženou dozadu, ať byla stáhnuta před stykem a nebo stažena při styku pohyby v pochvě. Po styku se předkožka, aspoň u někoho, sama zpět nevrátí. Je třeba ji přetáhnout zpět, aby kryla žalud. Jestli máte žalud odkrytý, v tom není žádný problém. Problém by byl, kdyby předkožka nešla natáhnout zpět na žalud, byla zaseklá vzadu. Ne v tom, že se sama do té polohy nenatáhne. Tak natáhněte předkožku zpět a je vše v pořádku. Pokud předkožka vzadu neškrtí, tak nijak nevadí, pokud byste ji nechal stále vzadu a žalud byl trvale odrkytý. To ničemu nevadí, pokud předkožka není moc úzká a nebrání odtoku krve a lymfy. Řada dospělých mužů nebo i kluků od puberty má žalud trvale odkrytý, aniž by byli obřezáni, jde o běžnou věc.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie