55565  23. 9. 2014 16:37:58 - nvidia

Už nemám ráda sex

Dobrý den,
mám takový problém. Je mi 25 let. Chodím s přítelem, který ho má nadměrně velkého a tlustého. Jsem s ním už šest let a pořád mě to s ním pokaždé bolí. Vyzkoušeli jsme spoustu lubrikačních gelů, poloh, ale nic nezabírá, i když je opatrný. Někdy i krvácím. Nevím co mám dělat. Mám ho ráda, opustit ho kvůli tomu nechci. Problém je, že jsem úplně přestala mít ráda sex. Vždy musím trpět. On ví, že mě to bolí, tak je opatrný. Neví ale však, že já už sex dá se říct nenávidím. Dělám to jen kvůli němu, kvůli nikomu jinému. Prosím poraďte.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý deň, toto je dosť vážny problém, ktorý Vás ani partnera nebude robiť šťastnými. Vy budete trpieť pri styku ak k nemu dojde a partner sa bude trápiť ak styk nebude a ak bude, že si to neužívate a máte bolesti. Takto sa proste plnohodnotne žiť proste nedá. Ak ste vážne skúsili všetko a nič nepomáha a nerieši váš problém, tak tu stojí otázka, či taký vzťah má vobec význam a nejakú spoločnú budúcnosť. Aj vy máte plné právo na to, aby ste bola sex. uspokojovaná a spokojná aj po tejto stránke. Nestavajte sa role obeti! Ja vás chápem, že sa vám to zdá strašné ukončiť vzťah kvoli tomuto, ale položte si otázku, čo od života chcete! Určite chcete mať vzťah, kde to perfektne funguje po všetkých stránkach ako v telesnej a sex. oblasti, tak aj psychickej!
Ako poslednú nádej vidím v návšteve sexuologickej ambulancie + psychologickej, pretože kvoli negatívnym zážitkom zo sexu ste si ho tak trošku znepriatelila a s ničím príjemným si ho už nespojujete a to je do budúcna veľmi špatný postoj!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
23. 9. 2014 19:11:54
Pokud jde o dlouhodobý problém, tak tady asi nefunguje rada, že pochva se přizpůsobí každé velikosti penisu. Styk Vám dlouhodobě nevyhovuje a je bolestivý. Pokud by Vás přítel měl rád, měl by respektovat, že styk Vás bolí. Rozejít se taky nechcete, i když si neumím představit mít celý život bez vyhovujícího sexu a navíc se takto trápit. Zkuste přítele uspokojovat jinak, masturbujte ho, ať "souloží" např. mezi stehna, u větších prsou mezi ně ap. Možná by toto mohlo být uspokojující pro obě strany, i když zcela optimistický nejsem a spíš bych počítal s rozchodem. Určitě by nebyl problém najít muže s menším vybavením, s hodně velkým a silným údem zas tolik mužů není. U případné nové známosti můžete hned na začátku vyloučit muže, kteří by velikostí Vám nevyhovovali. Možná se zeptejte i ošetřujícího gynekologa, který zná Vaše rozměry i případné obtíže ap.
sony456
25. 10. 2014 20:29:26
to jen kvuli tomu velkemu penisu se nechcete snim rozejit ? jedině že vaš partner přibere par kil a penis bude menši jinak jeto blbost že se nechcete se snim rozejit jen kvuli velkemu penisu takove holky podle mě jsou děvky jenom si vybiravaji chlapy podle penisu !

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie