55590  25. 9. 2014 17:20:20 - satobrian

Po sportu, problém s erekcí

Dobrý den.
Rád bych vaší radu. Po každém sportu(běh, thai box, atd.) se mně scvrkne penis. Je to jakoby se neprokrvoval. Ani erekci nemám, nebo velmi stěží.A trvá to několik dni. Svím způsobem. Když se nezatěžuji je vše v pořádku, ale jakmile si zasportuji domácí romantika je pryč. Proto žádám o radu děkuji.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Odkrvení genitálu je při fyzické námaze normální. Pravděpodobně budete potřebovat delší dobu ke zotavení po fyzické aktivitě. Porucha erekce se řeší v případě zhoršení kvality pohlavního styku trvající alespoň 6 měsíců

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
25. 9. 2014 22:20:09
Přijde mi to přirozené, při sportu prochází hodně krve svaly nohou či rukou, penis bývá prokrvený méně než když člověk třeba jen sedí. Určitě by se Vám s erekcí špatně běhalo nebo boxovalo. Při běhu nyní působí proti erekci i nižší venkovní teplota. Trošku jiný problém bývá při jízdě na kole, tam může být problém tlak na perineum a stlačování tepny, která přivádí krev do penisu. Jinak intenzivní sport o něco sníží i chuť na sex, to je zcela přirozené, krom únavy tu působí i pokles testosteronu po fyzickém výkonu. Záleží taky na VAší trénovanosti, pokud jste vysoce trénovaný a není tu velmi vysoká zátěž, tak erekce tu bude a stejně tak chuť si zasouložit. Problém bývá u vyšší zátěže a menší trénovanosti.
satobrian
28. 9. 2014 18:48:57
Ještě se zeptám zda by šla přirozenou cestou zvýšit hladina testosteronu? pro rychlejší regenaraci? Nerad bych bral nějaké tyhle podpůrné přípravky. Je pravda když mně měřili testosteron, tak jsem ho měl jen kousek nad hranicí minima. A to je málo. Pravě že už dříve jsem poruchy erekce měl. Prestal jsem cvičit v posilovně a začal brát kotvičník a bylo po problému, Ale sport zbožnuju a nechci nadobro přestat.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie