55749  5. 10. 2014 20:42:38 - verrez

Krvavy hlen

Dobry den, mam dotaz.
Minuly mesic jsem Vam psala tento dotaz a od nej se odvyji muj dotaz ted :" Minuly mesic 19.8. Jsem dobrala platicko antikoncepce a pro dalsi jsem prisla pozde tudiz ted mesic antikoncepvi neberu...:/ posledni menstruaci jsiem mela 24.8. Behem te doby co ji neberu jsme a pritelem meli nechraneny styk...ale ne klasicky... Pritel behem toho nedosel ani k vyvrcholeni aby se nestala nehoda. Ale na internetu jsem cetla ze muz behem styku uvolnuje tak zvany preejakulat. Nekde pisou ze obsahuje sperma a nekde zase ze ne. Mam taky dojem ze preejakulat vzdy vytekl behem toho co jsem pritele delala rukou po te do me po nekolika minutach vniknul ale neejakuloval nedosel k vyvrcholeni. Posledni styk takovym to zpusobem byl 12.9. A ja 15.9. mozna o den pozdeji ovulovala. Je tu prosim moznost ze bych byla tehotna? Prasky chci opet zacit brat hned jak zacnu menstruovat. Predem dekuji za odpoved :)"
22.9.jsem dostala menstruaci a zacala jsem brat antikoncepci a vse bylo vpohode jen byla ponekud bolestivejsi nez obvykle. 26.9. uz jsem nekrvacela ani nespinila a meli jsme s pritelem styk, ale nedosel k vyvrcholeni. Po styku ze me vytekla krvava tekutina a pak to bylo v pohode. Jenze vvera 4.10. jsme meli styk a byl ponekud divocejsi. Po te jsem trosku krvacela :/ a celou nedeli ze me sel jakysi hnedy hlen az krvavy. Muze jit o nejakou nerovnovahu kvuli nebrani antikoncepce? Nebo jde o tehotenstvi? Nebo jen mohlo dojit k poraneni uvnitr? Pred tim me pritel prstil. Predem dekuju za odpoved.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, možné je všechno. Vzhledem k vynechání antikoncepce se nedá říct, kdy jste měla ovulaci, tedy pokud jste si neměřila bazální teplotu (cyklus je hodně nepravidelný a trvá nějakou dobu než se upraví, takže se nedá spoléhat na ovulaci přesně v půlce cyklu).
Jinak s největší pravděpodobností máte teď vzhledem k nepravidelnému braní antikoncepce cykly rozházené a proto dochází i ke krvácení mimo menstruaci. Samozřejmě při divočejším sexu mohlo dojít i k natržení sliznice pochvy a následnému krvácení. Těhotenství pokládám za nepravděpodobné.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky