55812  8. 10. 2014 17:17:48 - IndigoKibbles

Dlouhá kůže na penisu a problém s masturbací.

Dobrý den, jmenuji se Vilém, je mi 14 let a mam vcelku velký problém s příliš dlouhou kůží na penisu.
Je sice zhruba o polovinu kratší jak zde : http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=25916
Není to můj penis ale téma je podobné a nechtěl jsem nic fotit a za to se omlouvám.
No jde o to že ta kůže ničemu moc nevadí dokud nemasturbuju jelikož ze začátku to je v pohodě ale potom jakmile mi trochu ztopoří tak to začne bolet a tato kůže "navíc" je užší jak zbytek a působí mi velké bolesti tím že při ztopoření udělá pod žaludem takový rudý prstýnek který mi škrtí penis a celkově znemožňuje masturbaci a celkově je to dost otravné, hlavně od té doby co jsem zjistil že kůže co takto "přebývá" byť jen trochu tak není zrovna obvyklá a tak se toho chci nějak zbavit.

Děkuji.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Předkožka by měla jít volně přetáhnout přes celý žalud a zpět. Pokud tomu tak není, tak je vhodná léčba - masti nebo operace.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
8. 10. 2014 18:49:05
U malých chlapců je běžné, že předkožka za žaludem vytváří jakýsi chobot. Během puberty ale obvykle dojde k jejímu zkrácení, nebo spíš, tělo penisu vyroste víc a přečnívání kůže se zmenší. U dospělých je někdy odkryta špička žaludu, někdy je předkožka kratší, že se až sama stáhne dozadu. Jen menší část dospělých mužů má naopak ten chobot z kůže ještě za žaludem. Pokud předkožka přečnívá moc, může to být indikací k částečné obřízce, tj. zkrácení, aby byl kryt žalud, ale bez přečnívání předkožky. Hlavní problém je ale v tom, že tato přečnívající předkožka je u Tebe zúžená, tj. při erekci vzadu bolí a zaškrcuje žalud. Z popisu se mi jeví jako nejvhodnější postup částečná obřízka, která by znamenala zkrácení na běžné poměry a tím by měl být odstraněn ten zúžený prstenec. To musí ale posoudit lékař specialista, až to uvidí. Dětská urologie bývá zpravidla součástí dětského chirurgického oddělení v nemocnici. Jen některé nemocnice mají na urologických klinikách dětské oddělení. Doporučuji Ti co nejdřív navštívit dětskou chirurgii v nejbližší nemocnici a tam problém konzultovat, oni navrhnou řešení. Případný chirurgický zákrok je vhodné provést co nejdříve, už teď je svým způsobem pozdě. Brzký zákrok znamená rychlejší a lepší zhojení, jizva pak nemusí být patrná. Pokud bys odložil, tak za rok či více let to po operaci bude bolestivější. Taky problémy jako bolestivé erekce v noci budou spíše horší. Takže neodkládej, ať to vyřeší hned. Problém není současná masturbace, ale budoucí sexuální život, kde by to opravdu vadilo a stejně si operaci vyžádalo.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie