55883  13. 10. 2014 14:58:10 - PetrKK

Zarudla predkozka

Dobry den,
stále me trapi zarudla předkožka viz. foto. Svedi to a neprijeme zapacha mazu si to Clotrimazolem, ten mi sice pomuze, ale za mesic se to vrati znova problém trva uz tak 2 roky dekuji za odpověď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zarudla predkozka

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte zrejme bakteriálny zápal a mal by ste čím skor vyhľadať kožného lekára! Je nutné urobiť kultivačné testy a následne cielene zaliečiť. Odkladaním lekára, len zbytočne strácate čas. V tomto stave by ste nemal mať pohlavný styk!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
13. 10. 2014 17:12:12
Doporučuji návštěvu kožní ordinace, pokud se problém táhne dlouhodobě. Teď v době tohoto zánětu bych doporučil nechat předkožku staženou dozadu, aby nedráždila žalud, často oplachovat, antimykotickým krémem už mažete. Půjdete-li na kožní, možná by bylo lepší předtím nemazat, aby z případných stěrů šlo přesně zjistit, z čeho ten zánět je.
PetrKK
14. 10. 2014 17:01:51
Děkuji za odpověď, chci se ještě zeptat jestli by to mělo nějaké trvalé následky pokud bych to neléčil, nebo je to naprosto neškodné?
Kacenka [Porodní asistentka]
15. 10. 2014 8:18:46
Ak má človek zápal, infekciu a nelieči ju, tak samozrejme, že to dosledok má. V takýchto prípadoch, keď sa infekcia včas a adekvátne nelieči, tak prechádza do chonického štádia a potom bežne dostupné lieky, ktoré by hneď zabrali, tak neúčinkujú, problém sa opakuje a vy sa hlavne necíte príjemne. Záleží takžtiež od druhu baktérie, ktorý zápal vyvolal, mnohé z nich možu mať vplyv na vašu plodnosť. Odhliadnuc od toho, že s takýmto penisom by ste rozhodne nemal mať pohlavný styk, pretože ohrozujete zdravie svojej sex. partnerky. každý zápal sa musí LIEČIŤ!!!