55889  13. 10. 2014 22:15:28 - onxyfoo

Problém s erekcí.

Dobrý den, vím že je tu spoustu dotazů ohledně problémů s erekcí, ale všude se píše že je to spíše z psychických důvodů. Já se ale nestresuji ani nic podobného, při sexu vše funguje jak má, s bývalou přítelkyní jsem nikdy tento problém neměl, mohl jsem i několikrát za sebou, a vždy bylo vše v pořádku, ale teď jednou, a dost a už se prostě neztopoří, nevím si rady. Prosím o radu, pomoc. Je mi 18 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ do teraz bolo všetko v poriadku a aj pri masturbácii stále je, tak fyzická porucha to určite nebude, hlavne ak sa vo vašom živote a životnom štýle nič nezmenilo! Problém teda možeme hladať len na psychologickej rovine. Teraz v poslednej dobe však na povrch vychádzajú nové informácie o tom, že čím viac porna a masturbácie, tým slabšia erekcia a neschopnosť viesť normálny sexuálny život. Ak vy sám problém nenachádza ani v jednej sfére, doporučujem návštevu sexuológa!

Komentáře uživatelů ...

onxyfoo
14. 10. 2014 15:15:14
Takže tedy méně/žádná masturbace by mi měla po chvíli pomoci?
Jarda1
14. 10. 2014 20:09:47
Myslím, že problém je, pokud někdo masturbuje vyloženě moc, u porna tráví třeba hodiny času, tak to zhorší kvalitu erekce. Jinak není asi problém, pokud hned po ejakulaci nemáte automaticky další erekci. Za půl hodiny by ale erekce neměla být problém. Psychická stránka nemusí znamenat, že Vám partnerka nesedne. Může to být nějaká zátěž třeba v zaměstnání, při studiu, která se takto negativně podepíše. Jinak jedna soulož denně by v zásadě měla stačit, pokud by partnerka potřebovala delší dobu stimulace, zkuste to jinými způsoby. Musíte sám najít optimální počet ejakulací, ať půjde o sex s partnerkou či masturbaci sám. Pokud překročíte to množství, tak pak dochází ke zhoršení kvality. Někdy méně je více. Pokud partnerka potřebuje delší stimulaci, možná by bylo lepší se naučit ejakulaci oddálit, než po ejakulaci pokračovat další souloží. Máte-li pravidelný styk s partnerkou několikrát týdně, tak klidně zkuste zcela vyřadit masturbaci, možná dojde ke zlepšení i takto.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie