56058  25. 10. 2014 0:23:18 - Tomas666

Problém s vyvrcholením

Dobrý den,
mám takový problém. Mám poměrně dost zakřivený penis ale to jsem se dočetl že by neměl bejt při sexu žádný problém. Druhý problém je že mám nepříjemně citlivý žalud, že až to je i při sexu nepříjemné. Je mi 18 let a eště jsem při sexu nedošel k vyvrcholení. V momentu když už se k tomu schyluje tak je penis tak citlivý že až to bolí. S partnerkou jsme vyzkoušeli spoustu poloh i bez kondomu ale nic nezabralo. Děkuji za odpověd.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Možnou příčinou by mohla být zkrácená uzdička nebo zánět kůže. Setkal jsem se ale i s nevysvětlitelnou vysokou citlivostí. V takovém případě jsou vhodné znecitlivující gely

Komentáře uživatelů ...

Bader
25. 10. 2014 5:45:37
Eventuálny problém pri sexuálnom styku vplyvom "zakrivenia" je najvhodnejšie vyskúšať v praxi. Len ozaj pomerne veľké ohnutia bránia alebo komplikujú sex. styk. Takže v tom to smere to u vás bude už ok. Vysoká citlivosť je v mladom veku bežná. Pomôcť si môžete použitím zvlášť hrubším kondómom ( sú v predaji ), alebo by vám pomohlo zníženie sex. vzrušenia predchádzajúcou masturbáciou.
Jarda1
25. 10. 2014 19:56:24
Určitá zakřivení penisu jsou důvodem k operaci, zakřivení by měl posoudit urolog. Možná byste mohl sem poslat fotku a lékař v poradně by se k tomu vyjádřil.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie