56206  4. 11. 2014 15:26:55 - DAMI7

Vzruseni

Už od +-12 let masturbuji, vzrusovali mě mladé učitelky, ženy, které Jsem potkával, měl Jsem bujnou fantazii. V 17 Jsem měl první vážný vztah, a přítelkyni, Jsem dělal rukou celkem často, ale ona mi to neoplacela, vždy mi stal, ale jednou jak jsme si řekli, že je ten správný čas, Tak se mi nepostavil, všichni říkali, že to se stává a že to může psychika.Chci se zeptat jestli to mohla ovlivnit pornovidea které Jsem jako malý hodně sledoval a poslední rok už mě nevzrusuji tolik jako předtím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ to bol váš prvý pokus o styk, tak by som z toho žiadnu tragédiu nerobila. Áno, nové štúdie z oblasti sexuológie poukazujú na to, že porucha erekcie u mladých mužov može byť skutočne sposobená príliš častou masturbáciou a pozeraním porna. Doporučujem tieto aktivity obmedziť v čo najväčšej miere a časom by to mohlo mať priaznivý vplyv na prežívanie pohlavného styku s partnerkou. Dajte tomu čas. Samozrejme určitú rolu hrá aj Vaša psychika a snaha zabodovať. Takže ako píšem, chce to čas, trpezlivoť a ono to pojde!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
4. 11. 2014 15:43:38
Myslím, že nadměrné sledování porna zvl. od puberty či dříve a hodně častá masturbace může způsobit potíže, když má dojít k normálnímu styku.
Bader
5. 11. 2014 5:14:31
Uškodiť by vám mohla veľmi, ale veľmi častá masturbácia aspoň 15 a viac x denne. Ak by ste v podstate nič iné nerobil a všetku svoj voľný čas a energiu venoval len tejto činnosti niekoľko rokov. Zvykol by ste i na "ňu" tak, že nič iné by vás už ani nevzrušilo. Problém trochu môže byť i dlhodobé pozeranie porna. Vzniká určitý "reflex" na podnety z porna na vašu erekciu. Podľa mňa skutočný problém je ozaj psychika. Možno si to ani neuvedomujete, ale ovplyvnilo vás niekoľko vecí. I snaha dosiahnuť dobrý výkon a nesklamať partnerku, aby vás náhodou potom neohovorila môže narobiť veľa zla. Pod tým tlakom dosiahnutia najlepšieho výkonu zlyhá veľa chalanov. Ovplyvniť to môže prostredie, nepohoda, stres, malá časová rezerva i strach z možných následkov. I väčšie množstvo alkoholu spraví svoje. Takže si skúste rozobrať čo to mohlo ovplyvniť..... Len najbližšie nestresujte, uvolniť sa a nerobiť so seba "mača"!!!! Veľa vzájomnej nehy a dotykov je veľmi dôležité.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie