56242  6. 11. 2014 6:29:16 - Igor442

Chlamýdie, Cyscitida

Zdravím,
hledám konzultaci nebo skušenou radu. Zhruba pred 3 měsíci mi byla diagnostikovaná Cyscitida po tom co sem usnul na studeném a očividne se nachladil. Cystitidu potvrdil rozbor moči. Rovněž mi dělali test na Chamydie ale jenom krevní, byli negativní. Byli mi předepśany antibiotika Ciphin, které sem bral 10 dnú. Lékař mně upozornil, že ješte dva až tri týdni po dobrání múžu cítit symptomi(diskonfort v podbříšku, případne bolesti semenníku nebo při výronu a močení) Které sem také cítil, ale jinak kriticky. Měl sem pár dnú před dlouhodobým vycestováním tak sem začal spekulovat jestli to nebudou precijenom Chamýdie. Už sem nestihl urologa tak sem znovu šel na krevní test, tentokrát i s přítelkyní. Moje byli negativní, její naopak pozitivní. I když nerad, tak po konzultaci s lékařem se léčila jenom ona, i když pokud je měla ona, měl bych je pochopitelne mít i já. Dúvod byl, že po konzumaci tolika Ciphinu by nebylo moudré jíst další antibiotika(6 dnú Summamed 500mg, 3dni pauza, 3dni opět Summamed 500mg) To bylo asi tři týdni po tom co jsem dobral Ciphin. V té době sem pořád občas cítil diskonfort. Dnes jsou to témeř dva měsíce a já musím přiznat, že symptomi se mi nikdy úplne nevytratili, mnohdy sem je ignoroval díky tomu, že to nebylo jak řesit. Občas je to lepší(že necítím nic), občas zase horší ale nikdy nic kritického. Jednou mně píche tam potom potom zas zaboli tam. Občas mám pocit, že jsou to pohyby strěv, tede nejaké zažívací posuny.
Oba sme momentálne v krajině 3. světa až do púlky Ledna. Zdravotní péče je tady na vysoké úrovni ale velmi drahá. Nechci riskovat, že mi pojišťovna neproplatí krevní obraz nebo případe výter z močové trubice + léčiva. Precijenom není to akutní problém.
Co s tím mám teda delať? Není to k nevydržení ale mám značné podezření že to spúsobují Chamýdie nebo něco v mém těle. Mám obavu z dlouhodobých následkú. Mám k dispozici jěšte ťri balení Summamedu 500mg a umím si představit že je doberu a s přítelkyní budu spávat s ochranou. (Vztah máme nomogamní, odkud se to vzalo prosím neřešit) Další věc je, že sem před dvěma týdny dobral antibiotika na bakteriální zápal v krku. Měl sem horečky asi dva dny. Za poslední tři měsíce bych byl v prípadne užívání Summamedu precpaní antibiotikama k prasknutí. Děkuji za všechny rady a skušenosti. Případné otázky rád zodpovím.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Dobrý den, z krevních testů lze zjistit, zda je chlamydiová infekce aktivní nebo neaktivní. Pokud jste Vy negativní a partnerka naopak, tak velmi pravděpodobně prodělala nákazu kdysi a nyní není léčba potřeba. Tolika Summamedu, co jste už požil zlikviduje chlamýdie zaručeně. Popisujete, že nejsou příznaky tak hrozné. Nemyslím si, že toho času potřebujete léčbu

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot