56248  6. 11. 2014 18:23:06 - rachen

Kapavka nebo prochladnutí ?

Minulý týden jsem spala s "kamarádem". Měli jsme nechráněný styk venku, když byla opravdu zima. Druhý den ho prý hrozně pálilo při močení, myslím si, že nastydl. On mi ale řekl, že má podezření pro kapavku a že jí chytl ode mě, já ale žádné příznaky nemám, vůbec .. Asi před měsícem, přesněji 12.10., jsem spala s jiným klukem. Je možné, že jsem od něj chytla kapavku a tu přenesla na "kamaráda" ? S obouma jsem spala jen jednou.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Len za predpokladu, že ju skutočne máte, tak teoreticky je to možné. Je nutné cielené vyšetrenie. Ak kamarád má problémy, tak by mal v najbližšej dobe vyhľadať buď všeobecného lekára, alebo priamo urológa a nechať sa cielene vyšetriť.

Vo vašom záujme by ste sa pri takýchto náhodných stykoch mala chrániť prezervatívom. Takýmto správaním veľmi riskujete, že skor alebo neskor niečo chytíte. Zákernoesť STD - sex. prenosných chorob je v tom, že častokrát dlhodobo nedajú o sebe vedieť a šíria sa nepozorovane ďalej!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie