56254  6. 11. 2014 22:36:35 - AnetL24

Problém s erekcí

Dobrý den,
problém, který s přítelem máme je takový, že během pohlavního styku musíme volit jen určité polohy, protože jak on sám říká; "vestoje nebo v podobných polohách ho po chvilce přestane poslouchat". Proto často volíme misionáře nebo polohu lžičky. Dost často se nám stane, že během celého sexu nevydrží tvrdý. Druhý problém, který s tím možná souvisí a možná ne je ten, že konec předkožky má asi menší než by měla být, občas když mu velmi ztvrdne, nemůžeme moc předkožku přetahovat a musíme si dávat pozor, aby se nezranil. Při samotném sexu ho to většinou nebolí. Je možné, že tyto dva fakty spolu nějak souvisí nebo je možné i jiné řešení? Přítel tvrdí, že žádné jeho dřívější přítelkyni to nepřišlo zvláštní, ale já jsem toto nikdy nezažila a mrzí mě, že se v sexu musíme omezovat. Nerada bych ho ale hnala někam zbytečně, vím, že doktoři v tomto ohledu jsou pro něj velmi nepříjemná záležitost.Jinak chuť na sex má zdravou. Děkuji velmi za odpověď a přeji hezký den.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Obě věci spolu souviset mohou. Pokud má bolesti ze zúžené předkožky, tak zřejmě nemůže uvolněně provozovat sex.

Komentáře uživatelů ...

AnetL24
6. 11. 2014 22:37:58
Dodala bych, že přítel měl kýlu a prodělal operaci. Stav před a po je ale pořád stejný.
AnetL24
6. 11. 2014 22:41:39
A poslední dodatek, přítel nikdy nedosáhne erekce pouhou erotickou představou, vždy potřebuje fyzicky pomoci.
Jarda1
7. 11. 2014 17:42:06
Myslím, že problémem je zúžený konec předkožky, který působí jako škrtidlo za žaludem. Předkožka musí i při erekci jít zcela volně přetahovat, nic nesmí škrtit, tahat či bolet. Ať partner zajde na urologii, tam mu to potvrdí podle stavu, který uvidí. Z popisu je těžké něco stanovit s naprostou jistotou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie