56310  10. 11. 2014 14:28:51 - katka694

Matka sa nechce liečiť!

Dobry den,
chcem sa s niekym poradit lebo neviem na koho sa obrátit. Moja mamina nechce liecit svoje dusevne zdravie a ja som pred par mesiacmi vazne ochorela na chrbticu. Tie choroby na chrbte mi spôsobila trauma z hádok s mamou. Nechcem aby sa neliecila moja mama a neviem aku odbornu pomoc mam v prvom rade ja vyhladat lebo ten chrbat ma boli a bolo to spôsobene traumou tak neviem komu to mam povedat ako to riesit. Mam 21 rokov a moja mamina chodi do roboty.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, pokud vaše matka neohrožuje sebe ani nikoho jiného na životě, pak ji nemůžete donutit proti její vůli k jakékoliv léčbě. Co se týká vašich bolestí zad, nevím, zda jsem správně pochopila vaši otázku, ale pokud šlo o úraz, který bolesti vyvolal, dalo by se to řešit přes ortopedy. Jinak na bolesti zad jsou pak vhodné rehabilitace.

Komentáře uživatelů ...

katka694
10. 11. 2014 14:31:00
ale mam s mamou problemy tie hadky trvaju a ja neviem ci este zijem s tou traumou alebo je uz prec
Jarda1
10. 11. 2014 16:07:00
Pokud Vaše matka není nebezpečná pro své okolí, tak k léčbě ji těžko někdo donutí, i když by třeba na místě byla. Se zády a s páteří byste se měla léčit u ortopeda, nevím, nakolik Vaše potíže by mohly souviset s psychicky náročnějším prostředím doma. Zkuste konzultovat se svým praktickým lékařem, ten Vás odešle na ortopedii nebo i neurologii.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy