56339  12. 11. 2014 7:47:36 - fojtikova1201

Přejídání,bulimie

Dobrý den,
už nějakou dobu trpím poruchami příjmu potravy. Rozhodla jsem se s tím bojovat, udělat si se sebou pořádek, protože se necítím dobře, omezuje mě to a hlavně mě to hrozně ovlivňuje. Dříve jsem měla problém s tím, že jsem nejedla skoro vůbec..teď se snažím jíst pravidelně lehká jídla, ale stále mám výčitky, hrozně se kontroluji a užírám se tím,že jsem něco snědla,nepoznám na svém těle,kdy má hlad apod. Tudíž jsem se přesunula do bulimie a mám i dny,kdy za malou chvíli sním tolik množství, co by jiní měli na několik dnů...prostě záchvatovité přejídání. Prosím zoufale o radu. Nevím totiž,pokud si zajít k obvodnímu lékaři a ten mi něco doporučí nebo za jiným specialistou. Nebo jak mám postupovat, protože opravdu nevím, jak dál. Děkuji

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, určitě navštivte svého praktického lékaře, který vám dá doporučení k odborníkovi (psychiatr zabývající se poruchami příjmu potravy). je dobré, že si problém uvědomujete a proto je nejlepší čas k odborníkovi začít chodit, než to ublíží vašemu organismu.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
12. 11. 2014 15:29:14
Myslím, že potíže jako mentální anorexie a bulimie byste měla řešit s odborníkem, zajděte za praktickým lékařem, který by měl přeposlat k dalším odborníkům. Zdánlivě Vám nic není, tak tyto potíže připravily dosti lidí, zvl. žen a dívek o život.Sám tyto problém člověk obvykle nevyřeší, i když si někdo to může myslet.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy