56340  12. 11. 2014 8:08:35 - fojtikova1201

Menstruace

Dobrý den,
už od 13 mám problémy s menstruačním cyklem. Ve svých 13 jsem měla krvácení silné a trvalo hrozně dlouho. Teď mám problém opačný. Dříve jsem brala jsem dlouho proveru, aby se cyklus upravil. Na nějakou dobu to pomohlo, ale teď jsem ve fázi, kdy menstruaci skoro vůbec nemám a když se po nějakém to měsíci objeví, tak hrozně slabě a jen na 2-3 dny. Takhle to trvá asi 3.rok. Když jsem byla u své lékařky, tak mi píchala injekce na vyvolání. Ty na mě ale nepůsobí vůbec dobře. Je mi po nich špatně a jsem nepoužitelná,otrávená. Po určité špatné zkušenosti jsem od ní odešla a nyní si hledám jiného lékaře.
Také mi navrhovala antikoncepci, ale nejsem její velký příznivce. Navíc mám chudokrevnost, tak přesně nevím, zda můžu případně všechny druhy nebo na co si dát pozor. Je nějaké jiné řešení, jak tento problém řešit místo prášků? Nebo měla bych si zajít na nějaké vyšetření?
Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Problém je v hormonálnej regulácii. Niekde je chyba a cyklus u Vás proste bez pomoci liekov asi fungovať ako by ste chcela, nebude. Pokiaľ sa nesnažíte o tehotenstvo, tak slabšie krvácanie pri menštruácii, nie je na škodu, hlavne ako vy sama píšete, máte chudokrvnosť. Väčšie straty krvy tým pádom by boli u Vás nežiadúce.
Skúsiť možete prírodné preparáty ako je napr. Sarapis soja, alebo pupalka. Musíte ich však užívať minimálne 3 mesiace, aby sa dosiahol nejaký výsledok. Nečakajte zlepšenie hneď po užití pár piluliek.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky