56350  12. 11. 2014 19:03:05 - Anonyman

Nikdy som nemasturboval

Dobrý deň ,
mám 13 rokov a nikdy som nemasturboval a ani ma to ani nejak neláka myslíte si že to je normálne ? A či to nejak neovplyvni moju budúcnosť co sa tyka sexu. Ďakujem vopred za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nikde nie je napísané, že len tí muži, čo v puberte masturbovali, sú schpný pohlavného styku. Takto to skutočne v živote nefunguje. To či budete alebo nebudete masturbovať je len a len na vás a vašom rozhodnutí. Osobne si myslím, že keď prídete do určitého veku, tak to tak či tak skúsite. Ste ešte veľmi mladý, takže ešte nemusíte byť na to ani psychocky ani fyzicky priparvený.

Žiadny negatívny dopad to na váš sexuálny život v budúcnosti mať nebude. Ale je dobré poznať svoje telo a vedieť, čo sa vám páči a čo nie, ale na to máte ešte more času!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
13. 11. 2014 12:25:06
Masturbovat nemusíš, negativně Tě to nijak neovlivní. Každý má průběh puberty jiný, pokud na masturbaci nemáš chuť, nic Tě k ní nenutí, tak ji nedělej. Někdo prostě začne masturbovat později, což není na škodu.
Anonyman
13. 11. 2014 14:11:01
Aha dobre vedieť dakujem za odpoveď

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie