56437  17. 11. 2014 23:07:28 - robajs

Pohlavní nemoc

Dobrý den,
Před 3 týdny jsem měl nechráněný pohl. styk ( K ejakulátu nedošlo) a hned druhý den měl začal svědět žalud,takže jsem si to hned začal mazat Canesten Krémem a za týden bylo po problému.3 dny po pohl. styku mě začala bolet hlava,závratě a za týden mě začaly bolet jemně stehna,klouby,krk,ucho,podpaží,ruce.Stolice normální,zvracení ne,zvýšená teplota ne,afty ne,vyrážky ne.Ted bych potřeboval Vaši internetovou pomoc,o co by se mohlo jednat? Děkuji za Vaši odpověd, Robert P.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bez vyšetrenie nie je možné stanoviť diagnózu. Skor ako na STD - sexuálne prenosnú chorobu, mohlo ísť o nejaký interný problém a mal ste vyhľadať svojho praktického lekára. Na svrbenie ste použil správne Canesten. Ak problémy ustúpili, tak ďalšiu liečbu nepotrebujete. Ak styk bol náhodný a nechránený prezervatívom a obávate sa prenosu a nákazy STD, tak najskor za 2 mesiace sa možete nechať otestovať.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie