56449  18. 11. 2014 11:15:22 - Laura123456789

Solatcit a nespavost

Dobry den.. )
uzivam 25 dni AD solatcit z toho 15 dni 10mg. Nemala som pri zaciatkoch liecby nejake velke neziaduce ucinky. Iba trochu nevolnost. Beriem ho uz mesiac a je mi vyrazne lepsie. Da sa povedat ze na 85 percent. Ale zhorsil sa mi poslednou dobou spanok( trva to asi dva tyzdne). Zaspavam dobre ani neviem ako ale uz okolo 01:00 sa zobudim. (Vzdy v rovnakom case). Potom mi trva asi pol hodinu kym zaspim ale uz to je taky polovicny spanok pocas ktoreho sa aj tak casto budim. A to kazdu noc to iste.. dnes v noci som mala dokonca zive sny. Niesom cez den unavena. Praveze uz od 6:00 som hore a citim sa vyspata.. myslite ze sa to este zrovna? Pretoze viem ze som este na zaciatku liecby. Bojim sa ze by mi to tak uz mohlo ostat na stalo. Nikdy som zo spankom nemala problemy. Liecim sa na panicku poruchu a aj pri najhorsich stavoch uzkosti som vzdy vedela zaspat ako drevo. Dakujem

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Milá Lauro,
bohužel nejsem psychiatr, toto je psychologická poradna, takže Vám nedokáži odpovědět. Jistě Vás napadne, koho se tedy máte zeptat, když zde není psychiatrická poradna. Mám dojem, že to je schválně, že dávkování léků a psychiatrické diagnózy nelze řešit v internetové poradně. Je opravdu nutné, abyste své otázky konzultovala s psychiatrem, který Vám prášky předepsal. Antidepresiv je široká řada a je velmi běžné, že se ladí jejich dávkování i druh, podle toho, jak pacientovi vyhovují. Vše, co říkáte je pro psychiatra velmi důležité v dalším rozhodování.

Zároveň bych Vám doporučil řešit panickou poruchu i s psychologem. Prášky bohužel nestačí, jen problém umožní řešit snadněji.

Kontaktujte tedy svého psychiatra, je to velmi běžné, že se řeší všechny vedlejší efekty, stejně jako doba, která je nutná k posouzení, zda vše zabírá tak, jak má.

Hodně štěstí!

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy