56547  24. 11. 2014 15:12:13 - JKLM

Orgasmus a sex. polohy.

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli jsou nějaké polohy neb nějaké rady, aby žena dosáhla lépe orgasmu. S přítelem se mi sex moc líbí,většinou je to příjemný, někdy je to příjemnější i s jakýmsi ,,vyvrcholením,, ale přesto si myslím, že to není ten orgasmus, který bych ráda zažila. Také by mě zajímalo, co ho tak moc ovlivňuje. Jestli bude chyba ve mě, polohou, náladou,věkem nebo to je prostě normální.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak v prvom rade si treba uvedomiť dve zásadné veci:
VEC č1: ženský orgazmus nie je samozrejmosťou a každá žena by mala byť šťastná ak patrí medzi tie vyvolené, že ho vobec dokáže dosiahnuť. Akou cestou to dosiahne, tak na to skutočne nezáleží.
VEC č2: Ak sa žene nepodarí dosahovať orgazmus, tak NIE JE TO NIČÍ VINA!!! Proste nám - ženám nie je od prírody automaticky dané, že musíme pri styku orgazmus dosiahnuť.
A tým pádom odpovedám na vašu otázku. Zaručený návod, či poloha NEEXISTUJE. Treba len skúšať a objavovať. V prvom rade treba poznať dokonale svoje telo a vedieť, čo Vám je príjemné a čo nie. Potom veľkú úlohu v tom zohráva psychika, prostredie, dĺžka predohry atď... Je toho mnoho, čo Vám prežívanie sex. aktu može pokaziť ale naopak aj vylepšiť. Na to však musíte prísť sama!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie