5655  26. 10. 2009 22:05:35

Ekzém nebo vyrážka na kořenu penisu

Dobrý den, nějakou dobu mě trápí vyrážka nebo ekzém u kořene penise, dělají se takové jakože mapy, kde kůže svědí a občas zčervená a poté je taková vyschlá a trošku se loupe, při škrábání občas dojde k malým trhlinkám na kůži. Nevím jak mám léčit, čím kůži mazat, aby byla tak jako dříve. K doktorce se stydím jít, tak bych byl rád za Vaši nějakou radu. Pár fotek najdete na:[url]http://www.imagehost.cz/users.php?act=gallery&gal=34[/url]

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Ekzém nebo vyrážka na kořenu penisu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Já by jsem vám doporučila na nějakou dobu přestat si holit ty postižené místa, aby jsme mohli vyloučit, to, že to máte z toho. Pokud to není skutečně vyšetřeno odborníkem z dané oblasti, tak vám jen s těží můžu něco vhodné na to poradit. Stydět se nemáte za co, takže jen se pěkně k dermatológovi objednejte a uvidíte rázem budete mít po problému.

Komentáře uživatelů ...

5. 11. 2009 23:17:54
Nevím, jestli to bylo přesně tohle, ale myslí, že ano. Byla to taková svědivá trošku mokvající vyrážka u kořene penisu. Chytil jsem to kdysi od jedný, o který jsem se později dozvěděl, že píchá první ligu. Zkoušel jsem všechny možnýmastičky, ale jediný co mi na to nakonec pomohlo, byl obyčejný práškový zásyp na nohy, který jsme na vojně dostávali na plíseň na nohou. Tím jsem to zasypával a za týden to bylo pryč. Takže moje rada zní, zkus nějaký zásyp proti plísním.
16. 12. 2009 14:47:39
Ja uz som mal tiez nieco take a myslim si ze som to mal z holenia. Obcas ma to svrbilo. Ked som bol u urologa (som tam chodil kvoli niecomu inemu) a on si to vsimol tak sa ma na to pytal ze co to mam, povedal som ze to mam mozno z holenia alebo neviem z coho a dalej to neriesil. Cize to asi moze byt tym. Teraz sa holim menej casto a nerobi sa mi to (ale tie starsie biele flaky tam myslim zostali). Pravdepodobne to zacalo ked som sa holil pravidelne.
17. 9. 2010 17:41:24
mám prakticky stejný problém, chtěl bych se zeptat jestli dotyčný tuto vyrážku už nějak vyřešil...díky...
8. 1. 2011 22:55:30
Tato vyrážka se mi také objevuje dost často a to se přitom neholím,takže si nemyslím,že to bude holením.Místo mi též občas mokvá a ráno je to již zaschlé až drolivé.poradí někdo??
4. 3. 2011 15:47:49
Mam naprosto stejne priznaky. Je to hodne neprijemne a k dermatologovi se mi taky nechce, ale asi to bude jedine reseni. Kdybyjste nekdo prisel na to co to je a jak to lecit tak to sem prosim napiste.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot