56635  30. 11. 2014 13:40:01 - JanBor

Predcasna ejakulacia (do 1 min)

Dobry den.
Mam 27 rokov a konecne com sa odhodlal k radikalnemu rieseniu mojho problemu. Trapi ma predcasna ejakulacia - do 1 minuty - aj vydrzat 1 minutu mi robi obrovske problemy. Pochopil by som keby to bolo po dlhsej casovej absencii ale aj pri pravidelnom pohlavnom styku (kazdy den) nie som schopny sa udrzat. Cital som vela prispevkov, ale ziadny mi nedal uplnu odpoved. Rad by som navstivil lekara, ktory by mi vedel pomoct. Vedeli by ste mi prosim poradit k akemu doktorovy ist? Sexuolog alebo urolog? Bol by som rad ak by som musel navstivit iba jedneho doktora, ktory by mi vedel komplexne pomoct, nerad by som pendloval medzi ordinaciamy. Vopred dakujem za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ideálne by bolo navštíviť sexuológa eventuálne sex. psychológa. Často krát predčasná ejakulácia je na podklade psychicky a preto riešenie tohto "problému" musí byť komplexnejšie ako sa na prvý pohľad zdá.

Komentáře uživatelů ...

Bader
30. 11. 2014 18:37:43
Skúsim. Sexuológ by možno to riešil rozhovorom odporúčaniami a tréningom. Spoluprácou s partnerkou. Podľa mňa radšej vyhľadajte urológa. Dnes už existujú tabletky na tento váš problém a problém nohých iných.
Jarda1
30. 11. 2014 23:13:26
Existují určité postupy, jak se lze nacvičit delší výdrž, myslím, že jsou i v této poradně, rozhodně na internetu toho bude plno. Pak jsou i různé znecitlivující gely, které by taky mohly pomoci. Lékaře bych zkusil nejdřív urologa, pak až sexuologa. Jinak bych z toho nedělal takovou tragédii, tohle je běžný problém u mladých mužů.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie