56650  1. 12. 2014 20:14:00 - metrixis454

Obriezka a predčasná ejakulacia

Dobrý deň,
mám len 17 rokov a mam problém s predčasnou ejakulacia. Ako menšiemu mi robili obriezku a mám dojem že je to kvôli tomu. Spravím sa vždy do 1 minúty. Chcem sa len spýtať či sú nejaké tabletky ale masticky a pod. A poprípade na akého lekára by som sa mal obráti?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To, že ste v detstve podstúpil obriezku, tak to určite nemá vplyv na terajší Váš problém s predčasnou ejakuláciou.

Čo sa týka rád a postrehov, ako si pomocť pri tomto "probléme", tak tie nájdete v našej poradni. Stačí si len pár rovnakých príspevkov prečítať. Využite k tomu vyhľadávanie v pravom hornom rohu stránky.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 12. 2014 12:09:46
Obřízka spíše vede k zlepšení problému s předčasnou ejakulací. Nefunguje ovšem jako stoprocentní řešení, tj. i lidé s obřízkou můžou předčasnou ejakulací trpět. Myslím, že i zde v poradně najdete dost pokynů, jak toto řešit. Jde to jednak nácvikem při masturbaci, kdy se skončí krátce před ejakulaci a po určité době se pokračuje se stimulací, opět ukončit krátce před vyvrcholením. Až potřetí nebo počtvrté je vhodné masturbaci provést až do ejakulace. Pokud toto budete trénovat, čas kdy dojde k ejakulaci se bude prodlužovat. Jinou možností jsou i znecitlivující masti a gely. Někomu to ovšem nemusí vyhovovat, právě kvůli snížené citlivosti. Je tu i otázka doby mezi ejakulacemi. Předpokládám, že zatím s partnerkou společně nebydlíte. Pokud se vidíte třeba jen o víkendu, pak jste hotov rychleji, než když byste měli možnost mít styk kdykoli se Vám zachce. Doporučil bych před plánovaným stykem masturbovat. Předchozí den večer a nebo ráno tentýž den. Toto též prodlouží dobu výdrže.
metrixis454
5. 12. 2014 6:41:47
Ďakujem za radu. Ale čítal som ešte že pomáha aj keď použijem kondóma kkľudne aj dva. Môže to byť pravda?
Kacenka [Porodní asistentka]
5. 12. 2014 8:38:41
Ano, je to pravda. Cieľmo je znížiť citlivosť a to dosiahnete použitím prezervatívu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie