56718  8. 12. 2014 16:58:04 - vendy2909

Problém při prvním sexu

Dobrý den.
Je mi 15 let. S přítelem jsme se spolu před 4 měsíci chtěli vyspat, udělali jsme si dlouhou předehru a když se do mě chtěl dostat nešlo to. Dostal se do mě do půlky, ale víc to nešlo a navíc to hrozně bolelo. Po 2 týdnech jsme to zkusili znovu, ale ten stejný problém. Když jsem masturbovala a zasunula do sebe prsty nahmatala jsem jakousi kouli přes kterou nešli prsty zasunout dál. Nevím jestli to s tím souvisí, ale poslední 3.měsíce mám nepravidelnou menstruaci až 2x do měsíce a to hodně silnou a také hodně výtoků. První menstruaci jsem měla ve 12. Rodičům to říkat nechci a do města se dostanu sama tak jednu za 2.měsíce. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Hlboko v pošve narážate zrejme na krčok maternice, za ním sa nachádza tzv. Douglasov priestor, čím sa pošva ešte viac predĺži, aby umožnila hlbšie vniknutie penisu. Samozrejme ak je partner OBDARENÝ väčším penisom, tak nepojde ho sasunúť úplne, to nie je ani potrebné. Pošva je najcitlivejšie v prvej tretine, hlbšie nie. Hlboké vnikanie može byť pre mnohé ženy až bolestivé, čo samozrejme nie je žiadúce.
Z vášho dotazu je zrejmé, že ste mladí a veľmi neskúsení! Aj keď viete čo robiť, tak treba tréning a všetko sa musíte naučiť. Nikam sa neponáhľajte, skúšajte a buďte hlavne uvoľnení, v pohode a vychutnávajte si to. Psychika a napätie, mnohému može brániť. Ak trpíte častými výtokmi, tak vyhľadajte lekára, može to byť príznakom zápalu a to tiež sposobuje bolestivý pohlavný styk.

Komentáře uživatelů ...

viliam412
8. 12. 2014 17:06:55
je to panenska blana , skuste pouzit lubrikant pre pretrhnutie blany. potom ta to uz nebude boliet a hoci kedy sa do teba dostane.
vendy2909
8. 12. 2014 17:27:18
Lubrikant jsme použili a stejně to nešlo. Nevím v čem je problém. :/
Bader
9. 12. 2014 6:01:59
Príčinou môže byť i psychika. V podvedomí sa ešte "bránite". Skúste si dať dlhšiu pauzu v realizácii tohoto zámeru. V žiadnom prípade sa ale neobmedzujte v spoločných chvíľach, láskaní, dotykov proste všetkých príjemných vecí okrem konkrétneho styku. Počkajte a určite za pár mesiacov pri intenzívnom spoločnom "bytí" vás telo samo privedie k cieľu!!!! I keby to malo byť o pol roka buďte trpezlivá určite to bude stáť za to. Je dôležité, aby ste to povedala i priateľovi a nenaliehal. Veľa trpezlivosti vás oboch privedie tam kam tak túžite.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie